5 idei de coafuri simple pentru evenimente speciale

coafuri simple

Evenimentele speciale sunt ocazia perfectă să faci o vizită la salon pentru a obține coafura ideală. Dar ce faci atunci când nu ai suficient timp pentru a ajunge la salon? Poți face acasă numeroase coafuri care să întoarcă priviri, fără a depune mult efort.

Noi îți prezentăm 5 moduri simple în care îți poți aranja părul pentru o seară specială. Aceste coafuri sunt potrivite pentru toate tipurile de păr.

Află care sunt cele 5 coafuri simple pe care le-am ales:

1.     Bucle

Lista noastră de coafuri simple începe cu cea mai ușoară și rapidă alegere: buclele. Această variantă avantajează orice persoană, dar este ideală pentru părul fin și rar. Buclele oferă volum și dau iluzia de o podoabă capilară bogată.

Pentru un look extra poți adăuga diferite accesorii în par, cum ar fi clame. Ele pot fi prinse pe lateralul capului dând o notă mai elegantă coafurii. 

2.     Coc

Pentru un look mai serios, dar și foarte elegant, poți alege un coc lejer. Această coafură este potrivită inclusiv pentru persoanele cu par scurt, întrucât te poți ajuta de un burete pentru coc. Astfel, poți crea iluzia unui păr mai lung.

Indiferent de tipul de coc pe care îl alegi, vei avea nevoie de elastic de păr, agrafe (de preferat culoarea părului) și fixativ. Dacă ți se pare că parul tău nu este suficient de voluminos pentru o astfel de coafură, poți oricând să îl tapezi folosind un pieptăn.

3.     Împletituri

Dacă ești interesată de o coafură pentru păr mediu sau lung, împletiturile sunt ideale. Există numeroase feluri de a împleti părul, de la codițe olandeze, până la spic de grâu sau coadă de pește. Este adevărat că această coafură necesită mai multă răbdare și este puțin mai solicitantă, dar nu imposibil de realizat acasă. Pentru un aspect cât mai curat al coafurii, asigură-te că folosești un elastic de par transparent pentru a nu ieși în evidență.

În cazul în care dorești o împletitură mai complicată, poți apela la servicii profesionale. Lista de preturi salon coafura poate să difere în funcție de complexitatea cozii.

4.     Coada

Nu poți da greș cu o coadă clasică. Această coafură necesită doar un elastic de păr și puțin fixativ. Chiar dacă pare o coafură banală, „coada de cal” poate fi adaptată în multe feluri. Ea arată bine cu părul drept, dar și cu cel ondulat. Coada poate fi făcută în creștetul capului sau la baza gâtului în funcție de preferințele personale.

Secretul la această coafură este să maschezi elasticul cu o șuviță de păr pe care o răsucești în jurul cozii, ca apoi să o fixezi cu o agrafă. Coada este potrivită pentru părul lung, dar arată bine și pe un păr mediu. Pentru mai multe coafuri păr lung poți arunca o privire pe acest articol

5.     Parțial prins

Vrei să îți lași părul desprins, dar totuși nu îți dorești un look atât de simplu? Alege o coafură cu părul parțial prins. Această variantă te lasă să te joci cu accesorizarea, întrucât poți folosi elastic, agrafe sau clame care să iasă în evidență.

Acest gen de coafură merge bine și cu părul drept și cu cel ondulat.

Aceste coafuri simple sunt potrivite pentru orice fel de evenimente special, de la nuntă, până la o petrecere aniversară. Coafurile sunt adaptabile în funcție de gradul de eleganță pe care vrei să îl obții. Lasă-ne părerea ta despre variantele alese sau alte sugestii de coafuri simple în secțiunea de comentarii.

În cazul în care dorești să te lași pe mâna unor profestionisti, El Studio te poate ajuta cu o coafură perfectă pentru noaptea ta specială. Alege din cele 12 saloane locația cea mai apropiată de tine și fă-ne o vizită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *