Idei de coafuri păr lung pentru evenimentele tale din 2020

Anul 2020 este abia la început și, cel mai probabil, va fi încărcat de evenimente frumoase, pentru care trebuie să te pregătești. Dacă ai par lung, în cele ce urmează vei afla cele mai inspirate idei de coafuri păr lung pentru anul 2020.

Top 10 idei de coafuri păr lung pentru evenimente deosebite

Părul lung este, fără doar și poate, cel mai ușor de coafat, atunci când vine vorba de coafuri pentru evenimente speciale. Buclele sau cocul rămân în topul ideilor de coafuri păr lung. Însă, chiar și așa, trebuie să urmăm tendințele și să alegem coafuri deosebite sau simple, în funcție de recomandările specialiștilor.

Părul lung a fost și rămâne un simbol al feminității și eleganței, oferind posibilități nenumărate de coafare. Însă coafura perfectă se obține pe un par sănătos și îngrijit. De aceea, părul lung vine și cu un timp mai mare de îngrijire, cu o gama variată de produse de îngrijire, care să-i asigure strălucire și eleganță.

Ce se poartă și cum alegi ce ți se potrivește?

Dacă vrei să urmezi tendințele, află de la noi ce se poartă în materie de coafuri pentru păr lung, pe care să le porți cu mândrie în cadrul evenimentelor deosebite din viața ta.

Dacă ai părul blond, se poartă și ți se potrivesc coafurile lejere, dar elegante. Buclele mari și împletiturile sunt în tendințe. Dacă ai părul des, împletiturile vor accentua această calitate și vor scoate în evidență frumusețea părului tău.

Dacă ești șatenă sau roșcată, îți recomandăm să te folosești de onduleurile largi către vârfuri, pentru că acestea te vor ajuta să-ți pui în valoare culoarea. Îți poți lasă părul să-ți curgă pe umeri sau te poți folosi de accesorii pentru a-l fixa într-o parte.

Dacă ești brunetă, nu ezita să adopți coafurile clasice. Folosește, obligatoriu, bijuterii și accesorii de păr. Acestea dau luminozitate părului și creează un contrast deosebit.

Dacă nu-ți plac coafurile simple pentru părul lung, poți opta pentru bucle speciale, împletituri și pliuri de efect. Folosește-te de spumă și tapaj, pentru a da volum părului. Aranjează-l apoi pieptănându-l cu degetele.

Nu uita că orice coafură alegi, trebuie să ai în vedere să fie în concordanță cu vestimentația. Vino în orice salon El Studio ca să obții coafura perfectă. Povestește-ne despre vestimentația ta și noi îți oferim cele mai inspirate idei de coafuri păr lung. Îți oferim, de asemenea, sfaturi prețioase de care să te folosești pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *