4 idei de modele de pedichiura pentru orice eveniment

Atunci când ai un eveniment, pedichiura este la fel de importantă ca manichiura sau coafura aleasă. O pereche de pantofi frumoasă nu arată la fel de bine dacă pedichiura nu este ingrijită sau potrivită pentru ținută si eveniment. 

Pe parcursul anilor, moda în materie de pedichiură a suferit diverse schimbări. Dacă acum câțiva ani se purtau modele complicate, în ziua de azi lumea preferă o pedichiură cât mai simplă si elegantă. Un lucru care cu siguranță nu s-a schimbat este faptul că ea trebuie aleasă în funcție de câteva criterii pe care le vom explica în continuare.   

Continuă să citești pentru a alfa ce modele de pedichiura sunt potrivite pentru evenimente.

Pedichiură French 

Pedichiura French nu se va demoda niciodată. Aceasta este potrivită pentru orice tip de eveniment, dar și ținută. Persoanele care doresc un model de pedichiură simplu și curat pot apela la modelul French pentru a da un aspect îngrijit unghiilor.  

Cu astfel de modele de pedichiura nu trebuie să îți faci griji dacă unghiile se asortează cu nuanțele ținutei tale. Asta înseamnă că dacă încă nu te-ai hotărât cu ce te îmbraci, dar trebuie sa îți faci pedichiura, modelul nu îți va sta în cale.  

Non-culori 

Non-culorile sunt cel mai ușor de asortat. Dacă nu ești sigură ce culoare se potrivește cu rochia ta, fă-ti unghiile negre! Nu vei da niciodată greș cu această alegere. Dacă evenimentul la care participi are loc vara, poți opta la o pedichiură albă. Acest lucru îți va scoate în evidență bronzul exotic.   

Recomandăm pedichiura cu gel sau ojă semipermanentă pentru un aspect mai lucios și o rezistență a pedichiurii mai bune.  

Unghii colorate  

Vrei o pată de culoare? Apelează la o pedichiură colorată! În primul rând, nu uita să te asiguri că se potrivește cu ținuta pe care o vei avea, dar și anotimpul în care are loc evenimentul. Aruncă o privire la lista noastră de culori în funcție de anotimp: 

  • Primăvara: nunțe pastelate; 
  • Vara: galben, roz, turqoise; 
  • Toamna: roșu, auriu, kaki; 
  • Toamna: roșu, auriu, kaki; 

Cu o astfel de pedichiura te poate ajuta inclusiv manichiurista la care te programezi. Ea îți poate recomanda o culoare potrivită sezonului. 

Modele cu sclipici 

Întrucât modelele de pedichiura complexe nu mai sunt la modă, sclipiciul poate fi alternativa perfectă dacă nu vrei o pedichiură simplă. Ținând cont că sclipiciul poate fi pus peste orice culoare, ia în considerare sfaturile de mai sus atunci cănd te decizi cum îți faci pedichiura.  

În functie de nivelul de atenție pe care vrei să il atragi asupra pedichichiurii tale, poti alege un sclipici cu particule fine sau mai mari.  

Pedichiura reprezintă un “accesoriu” important care nu trebuie să lipsească de la evenimentele speciale. 

Aplică sfaturile de mai sus si fă-ți o programare la salon dacă vrei să te asiguri că pedichiura ta este potrivită din toate punctele de vedere. El Studio vine cu o echipă de specialisti mereu pregătiți să ofere servicii de calitate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *