Trenduri de beauty care ar trebui sa dispara in 2020

trenduri de beauty

Anul 2020 marcheaza o noua era, in care conceptele cu care erai obisnuita pana acum au ramas in deceniul trecut. Dar nu e nimic rau in asta, pentru ca anul 2020 a venit cu o intoarcere la natural, spre o acceptare a defectelor, dar mai ales, 2020 iti arata ca diversitatea e un element pozitiv.

Asadar, iata care sunt cele mai importante trenduri de beauty care ar trebui sa dispara in 2020:

                                                                Parte rasa

In urma cu ceva timp sa ai o parte rasa a capului era un adevarat trend. Cateva fete rebele ne uimeau cu tamplele rase sau cu spatele capului ras. Insa, acum trebuie sa stii ca sa iti razi parul nu mai face parte din numeroasele trenduri de coafura.

Conturul depășit al buzelor

Probabil ca unul dintre visurile unei femei este acela de a avea buze mari, motiv pentru care conturul care depaseste forma naturala a buzelor a fost unul din trendurile de machiaj ale secolului. Insa, tot ce trebuie sa stii acum e ca genul asta de truc e vizibil si nu exprima deloc naturaletea pe care 2020 vrea sa o puna in valoare.

Suvitele decolorate iesite in evidenta

Asa cum iti spuneam, tendintele actuale pun accentul pe naturalete si pe tonuri de culoare calde. Tehnicile moderne de vopsire fac posibila crearea unui balayage luminos cu mai multe fatete.

Pistrui falsi

Daca inainte pistruii erau vazuti ca pe un trend de frumusete, iata ca 2020 vine cu o noua formula. Daca mama natura ti-a oferit pistrui, atunci bucura-te de ei, insa daca nu, nici nu te mai complica sa ii reproduci. Mizeaza pe un aspect cat mai natural.

Parul V

Parul crescut care formeaza un unghi in spate arata de cele mai multe ori neingrijit. Asa ca, uita de forma in V si opteaza pentru o varfuri drepte sau chiar rotunjite usor la margini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *