Noutățile El Studio pentru luna februarie

Pentru că luna februarie e luna iubirii, trebuie să strălucești mai mult decât o faci de obicei. Tocmai de aceea, El Studio vine cu noi servicii de frumusețe, dar și produse pentru ritualul de îngrijire chiar la tine acasă.

Noutățile El Studio pentru luna februarie

Așa cum te-a obișnuit, El Studio vine în sprijinul tău întreaga lună Februarie și îți oferă noi servicii de beauty, realizate doar de profesioniști din domeniu. Și pentru că produsele profesionale ne caracterizează de fiecare dată, avem grijă ca tu să strălucești cu ajutorul noilor servicii de frumusețe.

În luna iubirii suntem alături de tine, pentru a te face să strălucești așa cum meriți. Profesioniștii noștri sunt pregătiți să îți ofere cea mai frumoasă experiență în studio-urile noastre.

Alege tratamentul facial Academie și îți oferim un CADOU în valoare de 95 lei: Tratament contur de ochi

Un ten curat și luminos este preocuparea oricărei femei, motiv pentru care am pregătit special pentru tine servicii de înfrumusețare îmbunătăție, pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune tratamente alături de specialiștii noștri. Am pregătit pentru tine o nouă promoție care îți va oferi un tratament facial complet, iar elementul principal va fi colagenul.

Și pentru că ochii ocupă un loc important în frumusețea unei femei, la această ofertă beneficiezi de o îngrijire specială, tratament anti-age sau anti-cearcăn.

Alege o cremă de față din gama Visage sau Derm Acte și primești CADOU o cremă de ochi

Pentru că profesionalismul ne recomandă, avem grijă să ai parte de cele mai bune produse, ușor de folosit, chiar în confortul casei tale. În plus, produsele pe care le recomandăm sunt de înaltă calitate cu efecte rapide și foarte practice, pe care să le poți folosi atunci când îți dorești.

Tocmai de aceea, am pregătit o ofertă special pentru tine și tenul tău. Beneficiezi de o cremă de ochi gratuit, la cumpărarea unei creme din gama Visage sau Derm Acte.

Vino la noi în luna iubirii și vei avea parte de cele mai bune experiențe! Indiferent că este vorba despre oferte sau doar despre cosmetică, epilare, masaj sau oricare alte servicii de beauty, merită să aveți parte de tratamente inedite din partea profesioniștilor El Studio.

Vă așteptăm de fiecare dată cu o cafea bună și un fundal sonor relaxant. În luna Februarie acordă-ți mai mult timp și răbdare și ai grijă să strălucești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *