Top tratamente antirid in 2020

ten luminos cu ajutorul mastilor de fata El Studio

De cele mai multe ori, lipsa timpului liber te face sa renunti la sedintele de ingrijire si infrumusetare pe care ti le-ai dedicat mereu. Tocmai de aceea, specialistii El Studio sunt aici pentru tine, sa te ajute sa iti realizezi cele mai bune tratamente antirid, chiar si in confortul casei tale.

Astazi, specialistii nostri iti ofera cele mai bune solutii antirid si te vor ajuta sa iti gasesti cele mai utile solutii antiaging de care tenul tau are nevoie.

Apoi, te așteaptă la unul din saloanele de frumusețe El Studio din București, pentru a te răsfăța cu cele mai bune produse și tratamente cosmetice.

Iata cateva dintre ingredientele care te vor ajuta sa ai un ten asa cum ti-l doresti:

Ulei de cocos

Uleiul de cocos este unul din tratamentele antirid revolutionare care te vor ajuta sa iti mentii un ten curat si mereu stralucitor. Acest ingredient este cunoscut datorita proprietatilor sale anti-inflamatoare care indeparteaza si corecteaza imperfectiunile.

Asa ca daca ai un ten uscat, uleiul de cocos este solutia antiaging perfecta. Mai ales ca uleiul contine acid lauric, substanta care te va ajuta sa ai o piele moale si stralucitoare.

Avocado

Una dintre cele mai bune solutii anti-imbatranire este avocado, recomandat mai ales celor cu tenul uscat. Fierul, calciul si magneziul reprezinta doar cateva ingrediente pe care le gasesti in acest fruct minune.

In plus, pe langa continutul bogat de minerale, avocado te ajuta si in hidratarea pielii si cu ajutorul lui vei obtine un ten curat si cu aspect natural.

 

Miere

 

 

Considerata inca din Antichitate ca fiind un ingredient ce are efecte imediate

asupra tenului, mierea reprezinta un element esential in solutiile anti-imbatranire. Aceasta poate fi folosita ca o masca naturala, fiind eficienta pentru diminuarea ridurilor, dar si pentru eliminarea impuritatilor. Mierea este un aliment care ajuta la sanatatea intregului organism, nu numai in ceea ce priveste ingrijirea tenului. Iar daca inca esti intimidata de acnee sau cicatricile ramase de la acnee, ei bine, afla ca mierea poate fi arma ta secreta pentru un ten sanatos si fara imperfectiuni.

Patrunjel

Chiar daca nu ai fi crezut, patrunjelul contine o cantitate impresionanta de vitamine care te vor ajuta sa obtii un ten mai tanar si stralucitor. In plus, patrunjelul este un ingredient cu adevarat miraculous atunci cand vine vorba de ameliorarea cearcanelor. Fie ca ai probleme constante cu cearcanele sau ai avut parte de nopti incarcate, o lingura de patrunjel poate reprezenta remediul pentru revitalizarea tenului.

Incearca si tu cele mai bune tratamente antiaging si bucura-te in confortul casei de eficienta unor ingrediente simple, dar care fac minuni cu tenul tau.

Iar cand reusesti sa iti organizezi timpul. profesionistii El Studio te asteapta in salon cu ingrediente inovative care sa te pastreze mereu tanara si frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *