Îngrijirea tenului începe cu tine, apoi este desăvârșită la El Studio

Atunci când vine vorba de îngrijirea tenului, un tratament cosmetic modern, la un salon dotat cu aparatură de ultimă generație, poate avea un efect limitat, dacă îngrijirea tenului nu începe acasă. Cu alte cuvinte, degeaba visezi la un ten frumos și la cele mai eficiente tratamente cosmetice, dacă tu ești prima care neglijează sănătatea propriului ten. Cu sau fără bună știință.

Îngrijirea tenului începe cu tine, apoi este desăvârșită la El Studio

În acest sens, specialiștii în înfrumusețare de la El Studio îți oferă câteva recomandări care să te ajute să îți păstrezi tenul frumos și sănătos timp îndelungat și, apoi, te așteaptă la unul din saloanele de frumusețe El Studio din București, acolo unde te poți bucura de tratamente cosmetice personalizate, oferite de specialiști în domeniu, care lucrează doar cu produse profesionale.

Nu elimina complet grăsimile și zahărul din meniu

Pentru a preveni apariția ridurilor, este extrem de important ca meniul tău să includă alimente bogate în acizi grași Omega 3, așa că eliminarea completă a grăsimilor din meniu îți face mai mult rău decât bine. O dietă săracă în grăsimi duce la îmbătrânirea prematură a pielii, în vreme ce acizii grași Omega 3 îți păstrează pielea netedă și mătăsoasă.

Dacă ai eliminat complet dulciurile din meniu, e vremea să te bucuri din nou de ele

Dacă eliminarea completă a grăsimilor din meniu îți face mai mult rău decât bine, nu e cazul să renunți complet nici la zahăr. Răsfață-te, din când în când, cu desertul pe care îl îndrăgești. Consumate cu moderație, dulciurile sunt benefice pentru organism. Așa că, dacă ai eliminat complet dulciurile din meniu, e vremea să te bucuri din nou de ele.

Poziția în care dormi poate accelera apariția ridurilor

Te-ai gândit vreodată că poziția în care dormi îți poate afecta atât calitatea somnului, cât și sănătatea tenului? Probabil, nu. Dar experții spun că, dacă dormi pe o parte, cu fața afundată în pernă, accelerezi, fără să știi, apariția ridurilor, mai ales pe obraji și bărbie. În plus, nici nu te poți bucura de un somn odihnitor. Și, atunci, ce e de făcut?

Poziția în care dormi poate accelera apariția ridurilor

Încearcă să dormi pe spate, dacă vrei să întârzii apariția ridurilor și, evident, dacă vrei să te odihnești cum trebuie. Și, dacă tot suntem la capitolul somn, nu uita că adulții au nevoie de cel puțin șapte ore de somn pe noapte. Dormi mai puțin? Atunci, nu te mai întreba de ce arăți mult mai bătrână decât ești. Odihnește-te, organismul îți va fi recunoscător.

Nu folosi cremele de protecție solară doar în concediu

Expunerea prelungită la razele UV pe timp de vară este principala cauză a îmbătrânirii premature a tenului. Pentru a te proteja de efectele nocive ale razelor UV, este important să folosești cremele de protecție solară chiar și atunci când cerul e acoperit de nori. Cum norii blochează doar 20% din razele UV, nefolosirea cremelor de protecție solară poate avea efecte negative asupra pielii.

Nu folosi cremele de protecție solară doar în concediu

Dacă soarele îți poate face mai mult rău decât bine vara, iarna unul dintre cei mai mari inamici ai unui ten sănătos este căldura artificială. Încearcă să nu exagerezi cu căldura artificială și mai închide, din când în când, centrala sau aerul condiționat. Căldura artificială face ca aerul din interior să fie uscat, la fel cum vor fi atât pielea, cât și părul tău. Iar asta accelerează apariția ridurilor.

Mai puțin stres, un ten mai sănătos și un păr mai frumos

Nu mai e un secret că stresul este cel mai mare dușman al nostru, inamicul principal al organismului, ale cărui efecte negative sunt resimțite și la nivel celular. Iar asta accelerează procesul de îmbătrânire. Nu puține sunt vocile care te învață cum să reduci nivelul de stres, dar noi îți vom oferi un sfat care nu te ajută doar să scapi de stres, ci și să ai grijă de frumusețea ta.

La finalul zilei, peria de păr poate fi aliatul tău de nădejde în lupta împotriva stresului și a durerilor de cap

Astfel, la finalul zilei, peria de păr poate fi aliatul tău de nădejde în lupta împotriva stresului și a durerilor de cap. După o zi lungă la serviciu, în care stresul te-a pândit la fiecare pas, te poți relaxa mai ușor seara, dacă îți perii părul timp de 10 minute. Vei simți cum mușchii se relaxează, inima nu mai bate cu aceeași rapiditate ca în timpul zilei, iar stresul te părăsește ușor, ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *