Ce reguli trebuie să respecți în folosirea unei măști naturale pentru ten?

De-a lungul timpului, specialiștii saloanelor de frumusețe El Studio ți-au oferit multiple sfaturi de îngrijire a tenului și tot atâtea idei de tratamente cosmetice eficiente de urmat acasă, folosind măști naturale pentru ten realizate chiar de tine. Astăzi, specialiștii El Studio îți vor dezvălui alte câteva reguli de bază privind folosirea măștilor naturale pentru ten.

Ce reguli trebuie să respecți în folosirea unei măști naturale pentru ten

Doar ingrediente proaspete

Înainte de a pregăti masca, asigură-te că toate ingredientele care se vor regăsi în compoziția ei sunt proaspete. Nu uita, înainte de a aplica masca, fața trebuie să fie curată, așa că nu te sfii să folosești apă din plin. Apoi, asigură-te că masca nu va avea efecte adverse asupra tenului tău. Aplică o parte din mască pe cot și, dacă nu apare vreo iritație în următoarele 15 minute, o poți aplica și pe ten.

Înainte de a pregăti masca, asigură-te că toate ingredientele care se vor regăsi în compoziția ei sunt proaspete

Când aplici masca, încearcă să urmezi liniile feței. Adică, de jos, în sus. Astfel, o mască naturală pentru ten trebuie aplicată începând cu bărbia sau gâtul și terminând cu fruntea. Nu uita, când aplici masca pe față, folosește ambele mâini în același timp. Aplică masca în doi pași: de la bărbie, la urechi; din mijlocul frunții, către tâmple.

Masca trebuie aplicată seara

Nu aplica masca pe toată fața, lasă pielea să respire puțin în jurul gurii și, de asemenea, în jurul ochilor. Apoi, odată masca aplicată, întinde-te, închide ochii și relaxează-te. Având în vedere că o mască naturală pentru ten ar trebui aplicată, în general, seara, înainte de culcare, nu îți va fi deloc greu să te relaxezi după o zi obositoare la serviciu.

Odată masca aplicată, întinde-te, închide ochii și relaxează-te

Totuși, nu uita masca pe față prea mult timp. Și, dacă în timpul tratamentului, simți o senzație de disconfort la nivelul feței, înlătură masca imediat. Pentru a înlătura masca, este indicat să folosești doar apă. Evită, însă, apa fierbinte, îți va face mai mult rău decât bine. Odată masca înlăturată, răsfață-ți tenul cu o cremă hidratantă.

Mască naturală din lavandă

În continuare, specialiștii El Studio îți vor dezvălui o nouă rețetă pentru a realiza o mască naturală pentru ten eficientă. De data aceasta, una din lavandă. Ingrediente: câteva picături de ulei esențial de lavandă, două linguri de iaurt natural și o lingură de miere. Această mască poate fi înlăturată după zece minute, folosind apă caldă, nu fierbinte. Apoi, nu uita de crema hidratantă.

Îngrijirea tenului acasă nu exclude vizitele la un salon de înfrumusețare

În final, nu uita că îngrijirea tenului acasă nu exclude vizitele la un salon de înfrumusețare modern, acolo unde cosmeticieni profesioniști, cum sunt cei ai saloanelor de înfrumusețare El Studio din București,  te pot răsfăța cu produse de cea mai bună calitate și cu tratamente cosmetice eficiente. De asemenea, îți vor oferi și consiliere personalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *