Frizura de nota 10? Top modele frizuri 2020 pentru barbati

frizuri 2020 barbati

Nu e usor sa-ti gasesti frizura ideala care sa ti se potriveasca, mai ales ca domeniul hairstyling-ului vine mereu cu alte tendinte in frizuri. Anul acesta a venit cu frizuri moderne, care să sublinieze trăsăturile fetei și să scoată din anonimat o coafură aparent banală.

Indiferent de lungimea, culoarea și textura părului, aceste frizuri sunt foarte variate, diverse și ușor de purtat. Descoperă cele mai moderne frizuri bărbați în 2020, de la tunsori cu părul foarte scurt până la tunsori pentru bărbați nonconformiști.

Top modele frizuri barbati in 2020!

Frizura tip “buzz”

O tunsoare usor de realizat si de intretinut, frizura tip “buzz” este o tunsoare care nu se va demoda niciodată. Asta datorită faptului că e ușor de îngrijit, uscat și purtat. În trecut, „Buzz Cut” era un simbol al rebelilor și al rezistenței la standardele stabilite de către societate. Nu ai nevoie decat de un uscator de par si niște ceară de păr. Desi o tunsoare atat de simpla, exista dezavantajul de a nu se potrivi oricarei fizionomii. Dar nu stii pana nu incerci, nu?

Frizura tip quaff

O tunsoare preferata indeosebit de bărbații cu părul mai lung, baza fiind tocmai părul mai lung din vârful capului. Cu cât diferența de lungime e mai mare, cu atât tunsoarea e considerată mai modernă. Părul se usucă spre spate, cu o perie rotundă, pentru a obține maximum de volum. Noi credem ca e super cool!

Frizura Crop texturat

Este un tip de tunsoare la care parul este taiat scurt in partile laterale, iar in partea de sus parul este lasat sa creasca mai mare. Acest tip de tunsoare este îmbunătățit de către bărbați cu produsul lor preferat, fie o pudră pentru păr șauo pastă mată cu fixare mai slabă. Llinia dintre scurt și lung este destul de vizibilă, de aceea frizura atrage atenția și inspira un aer indraznet.

Tunsoare bob masculin

Tunsoarea bob intra atat in topul frizurilor femei, cat si in cel al frizurilor pentru barbati in 2020. Aceasta frizura presupune un par mediu ce ajunge până la baza umerilor. Este o tunsoare simplă pe care aproape oricare frizer o poate finaliza si este o alegere elegantă, care prinde tuturor. Acest tip de tunsoare se așază cel mai bine pe părul cu fir mai gros, texturat.

Nu uita ca poți alege dintre oricare alta tunsoare care ți se potriveste. Trendurile sunt întotdeauna aici doar de un an și se schimbă constant.

Dar, ar trebui sa ai o tunsoare care ți se potrivește cel mai bine, doar atunci va veți simți în mod natural sigur și încrezător!

Frizeria pentru barbati El Studio este singura frizerie din Bucuresti unde serviciile noastre sunt dedicate in intregime barbatilor care se afla in cautarea unui stil perfect, ingrijit si usor de intretinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *