Salonul de infrumusetare El Studio – trucuri pentru unghii semipermanente

unghii-semipermanente

Manichiura unei femei este vizibila si trebuie sa faca intotdeauna o impresie foarte buna. Fie ca e o manichiura clasica, unghii cu gel sau unghii semipermanete, orice domnisoara sau doamna este constienta de importanta unei manichiuri impecabile.

Manichiura realizată cu ojă semipermanentă a devenit tot mai solicitată de femeile care își doresc un aspect îngrijit și frumos al unghiilor. Astfel, tehnica aplicării ojei semipermanente este tot mai utilizată în saloanele de manichiură. Odată cu apariția ojei semipermanente, s-au dezvoltat atât tehnicile de aplicare a acesteia, cât și tehnicile de îndepărtare sau diferite modele pe unghii, realizat cu ojele semi.

Secretul unei manichiuri impecabile intr-un salon de infrumusetare Bucuresti

Si tu iti doresti sa pleci dintr-un salon de infrumusetare cu o manichiura impecabila? Manichiura cu oja semipermanenta este din ce in ce mai ceruta de catre clientele saloanelor de infrumusetare, dar si de catre persoanele care doresc sa-si faca manichiura acasa, pentru ca se aplica aproape la fel de usor ca si oja obisnuita, se usuca mult mai repede, are un luciu puternic  si rezista pana la 2-3 saptamani de la aplicare. De asemenea, oja semipermanenta are nevoie de pilire doar foarte putin, cu un buffer fin, astfel ca rezistenta unghiilor nu va fi deloc afectata.

Mai putem preciza ca prin aplicarea ojei semipermanente, starea unghiilor nu se va deteriora, ci dimpotriva, va fi mai buna,  aceasta continand vitamina A, prevenind casarea unghiilor, precum si exfolierea lor. Insa, pentru ca oja semipermanenta sa reziste foarte bine si sa te bucuri de acel luciu ca in prima zi, trebuie sa tinem cont de cateva trucuri.

salon-de-infrumusetare

 

Trucuri pentru o manichiura cu oja semipermanenta

Iata de ce trebuie sa tii cont in realizarea unei manichiuri cu oja semipermanenta de durata:

  • nu puneti presiune cu pila pe unghie atunci când piliți stratul lucios al unghiei și asigurați-vă că l-ați îndepărtat de pe toată suprafața unghiei
  • îndepărtați bine praful după ce piliți stratul lucios al unghiei
  • unghia naturala trebuie sa fie foarte bine degresata
  • nu atingeți cuticula cu niciunul dintre straturile pe care le aplicați
  • asigurați-vă că aplicați toate cele 4 straturi uniform și subțire
  • in cazul culorilor foarte pigmentate este bine sa tinem unghiile mai mult timp la UV.
  • asigurați-vă că sigilați bine fiecare unghie cu finish

Pentru o manichiura impecabila fa-ti o programare la cel mai bun salon de frumusete sector 5.

El Studio 13 Septembrie este al saptelea salon de frumusete din Bucuresti si va asteapta ce cele mai bune produse si cea mai nouă tehnologie în materie de înfrumuseţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *