Îngrijirea la salon. Avantaje și beneficii.

Când te simți cel mai confortabil cu tine? Atunci când arăți bine. Când pielea este curată, și iți strălucește, părul este sănătos, iar unghiile sunt hidratate și arată impecabil, nu-i așa? Ei bine, află că un ritm de viață nesănătos nu te afectează doar pe interior, ci și pe exterior. Prin urmare, nu lăsa nicio secundă garda jos. Îngrijirea personală este „un job” full time!

Iată un top 3 ritualuri pe care nu trebuie să le omiți niciodată din rutina ta de frumusețe:

 

  1. Părul îngrijit regulat la salon.

Poate sună contraproductiv atunci când vrei să îl lași să crească. Însă un păr netuns regulat înseamnă vârfuri degradate și un ritm încetinit de creștere. Să scapi frecvent de părul deteriorat, rupt, sau de vârfurile despicate, nu înseamnă decât că îi dai voie podoabei tale capilare să crească sănătos și să-și păstreze starea naturală in cea mai bună formă a sa.

Să nu mai vorbim despre coloratul profesionist și de tratamentele mult mai concentrate și mai eficiente cu care te poți răsfăța aici. Cine altcineva decât un hairstylist iți poate spune ce nevoi are părul tău, cu ce tunsoare iți stă cel mai bine și ce culoare de păr iți scoate în evidență trăsăturile?

HAIR TIME este propunerea EL STUDIO STYLE pentru un păr ce radiază de sănătate. Fă-ți o programare la salonul de infrumusetare dacă vrei și tu o podoabă capilară de invidiat.

 

  1. Epilarea este obligatorie, mai ales in sezonul estival.

Pentru că ne aflăm în plină vară, e timpul să lași epilatoarele și lamele de ras deoparte.  Acum, mai mult decât oricând, trebuie să apelezi la ceara profesională pentru epilat. De ce? Motivul este unul foarte simplu: eficiența acestei proceduri, faptul că firele de păr reapar abia după câteva săptămâni. Prin urmare poți pleca liniștită în concediu, fară să mai duci grija părului nedorit de pe corp.

Pentru o piele fină și mătăsoasă optează pentru pachetul SKIN TIME de la EL STUDIO STYLE. Ai să vezi, vei fi mulțumită de rezultat. Mai multe detalii despre ofertă afli aici.

 

  1. Mâinile sunt cartea ta de vizită.

Și pe bună dreptate. Mai ales pe timpul verii, când acestea sunt extrem de expuse și atrag toate privirile. Ai o problemă cu rosul unghiilor? E cazul să renunți la acest obicei nociv. Și nu doar pentru că au un aspect inestetic, ci și pentru că iți deteriorezi unghia și slăbești structura pe care aceasta a fost construită.

Optează săptămânal pentru o manichiură la salon. Este un răsfăț pe care îl meriți. Iar avantajele sunt certe, pentru că forma unghiilor vă fi cea corectă, iar manichiura vă rezista mult mai bine când este realizată de către un specialist, cu produse profesionale.

NAILS TIME este pachetul special propus de EL STUDIO STYLE pentru unghii de revistă. Găsești aici toate detaliile necesare.

 

Strălucește la intensitate maximă! www.el-studio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *