Vrei o schimbare de look? Află de ce să ții cont când vrei să îți faci o coafură nouă

Toate femeile își doresc la un moment dat o coafură nouă. Odată cu venirea verii, femeile simt nevoia să își schimbe coafura, astfel încât să aibă parte de un aspect mai fresh și mai armonios.

Un salon de înfrumusețare Bucureșți îți va oferi cele mai bune rezultate dar și un par frumos și sănătos. Schimbarea vine din interior și te vei simți mai energică și mai sigură pe tine atunci când ai parte de un aspect mai frumos și mai deosebit.

Vei avea parte de o atitudine mai optimistă și mai încrezătoare. În plus, vei avea parte de o schimbare de look care ți se va potrivi.

Aspectele de care trebuie să ții cont atunci când vrei o schimbare de look

Gândește-te bine înainte

Tăierea părului îți va aduce o schimbare radicală, așa că înainte de a face pasul asta trebuie să te gândești foarte bine dacă ești pregătită sau nu. Poți face o listă cu argumente pro și contra care te vor ajuta să iei o decizie perfectă pentru tine. Trebuie să te gândești foarte bine, astfel încât să nu regreți.

Alege o tunsoare ușor de întreținut

Ia în considerare dacă tunsoare pentru care vei opta va fi ușor de întreținut sau nu. Atunci când vei ieși de pe ușa salonului vei avea parte de un păr perfect, dar trebuie să te gândești dacă tu, acasă vei putea folosi placa de par, ondulatorul sau peria rotativă pentru a avea parte de cele mai bune rezultate.

Consultă-te cu haistylist-ul tău

Comunicarea este foarte importantă. Dacă vei discuta deschis cu hairstylist-ul tău vei putea face o alegere potrivită pentru tine. Trebuie să fii deschisă și să asculți care este părerea unei persoane avizate. Poartă o conversație deschisă și vei lua o alegere care să te pună în valoare, astfel încât să nu aștepți cu nerăbdare ca părul tău să crească din nou.

Documentează-te foarte bine

Cercetează și analizează foarte bine tunsoarea de care ai nevoie. Caută cât mai multe fotografii cu tunsorile pe care le vei dori și poți discuta cu hairstylistul tău pentru a lua o alegere potrivită. Poți să îi arăți acestuia ce tip de coafură vrei.

Cunoaște-ți forma feței și textura părului

În funcție de forma feței ți se vor potrivi anumite coafuri. În momentul în care ai o față alungită, rotundă sau pătrată trebuie să știi care este coafura care ți se potrivește cel mai bine. Textura părului este un alt criteriu important. Dacă ai părul gros și creț nu te poți aștepta să te aranjeze o coafură în scări. Trebuie să ai așteptări realiste și îți poți găsi inspirația în vedetele ale căror modele de par sunt exact ca ale tale.

Salonul El studio este locul în care vei avea parte de o coafură perfectă care ți se potrivească și care să te pună în valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *