Buclele sunt mereu la modă! Află 5 idei de coafuri par mediu bucle

Dacă ai părul ondulat, te poți numi o norocoasă, deoarece acesta este extrem de frumos și dorit de majoritatea femeilor cu părul drept. Buclele reușesc să îndulcească trăsăturile feței într-un mod extrem de delicat și de frumos, așa că ai toate motivele pentru care să te bucuri de podoaba ta capilară.

Prin urmare, pune-te la curent cu cele mai frumoase coafuri par mediu bucle, astfel încât să-ți scoți părul în evidență și să obții zilnic look-uri diferite și moderne 

Idei de coafuri par mediu bucle 

  • Dat după o ureche 

Dacă îți place să-ți porți părul lejer pe spate, poți să-l dai într-o singură parte după ureche, astfel încât să obții o coafură rafinată, feminină și elegantă. 

O astfel de coafură este potrivită atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru evenimentele speciale, așa că trebuie să o iei în considerare, deoarece este versatilă. 

  • Coc dezordonat și șuvițe rebele 

În cazul în care te pregătești să mergi la o petrecere de tip cocktail, poți opta pentru o coafură realizată dintr-un coc dezordonat, strâns la spate, completat de două șuvițe rebele, în partea din față. Acest tip de coafură reușește să contureze foarte bine chipul, motiv pentru care trebuie să-i oferi toată atenția ta. 

În cazul în care trebuie să participi la o petrecere, îți dorești acest tip de coafură, însă consideri că nu ai îndemânarea necesară pentru a o realiza, mergi într-un salon coafura, pentru a obține rezultatul dorit.  

  • Două cocuri cool 

Există femei ce adoră coafurile clasice și femei ce iubesc să se joace cu podoaba capilară, astfel încât să obțină look-uri jucăușe, copilăroase și foarte îndrăznețe. Dacă te afli în cea de-a doua categorie, această idee de coafură este pentru tine! 

Împarte părul în două secțiuni și creează pe fiecare parte câte un coc în vârful capului. Această coafură este potrivită pentru festivaluri, ieșirile în oraș alături de prietene și zilele de weekend petrecute în parc. 

  • Coadă de cal și șuvițe chic 

În cazul în care nu-ți place să petreci mult timp în oglindă, pentru a-ți aranja părul, poți să-ți prinzi o coadă lejeră de cal, care să-ți ofere un confort sporit în timpul zilelor caniculare. De asemenea, este recomandat să completezi look-ul cu două șuvițe chic, subțiri și ondulate, pe care să le lași să cadă delicat pe față.  

Această coafură o poți purta la birou, în oraș sau în vacanțe. Cu alte cuvinte, este un tip de coafură versatilă, foarte practică și ușor de realizat de către toate femeile.  

  • Accesorii 

Multe femei adoră să iasă în evidență și să strălucească, iar dacă te afli printre ele, trebuie să alegi această coafură atât pentru orele petrecute la serviciu, cât și zilele frumoase de weekend.  

Trebuie doar să ai la dispoziție câteva clame cu sclipici sau alte tipuri de accesorii moderne, pe care să le prinzi într-o singură parte a părului. În acest fel, te bucuri de o coafură foarte rapidă și simplu de realizat, dar extrem de frumoasă și în tendințe. 

În cele din urmă, ține cont de toate ideile prezentate mai sus, pentru a arăta zilnic extraordinar. Părul joacă un rol elementar în look-ul unei femei, așa că este stringent să pui cât mai mult accent pe aspectul acestuia, mai ales dacă îți dorești să atragi toate privirile.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *