Află de la specialiștii noștri top 5 idei de coafuri păr lung pentru botez

În momentul în care ești invitat la un botez este ideal să fii cât mai elegantă și cât mai frumos aranjată. Eleganță unei femei este dată și de modul în care este coafată.

Alegerea unei coafuri de nuntă nu este niciodată atât de ușoară pe cât pare. Dacă ești invitată la un botez atunci trebuie să alegi o coafură care să fie în tandem cu întreaga ținută. Un salon coafură precum El Studio te va ajuta de fiecare dată să ai parte de o coafură care să te reprezinte și care să îți pună în valoare trăsăturile frumoase și armonioase.

Cele mai interesante coafuri păr lung botez

În cele de mai jos vei descoperi mai multe tipuri de coafuri care sunt perfecte pentru părul lung. În cazul în care vrei să ai parte de un aspect de invidiat trebuie să acorzi mare atenție modului în care părul tău arată.

  1. Coada de cal

Coada de cal este o coafură cu care nu vei da greș dacă vrei să îți pui în valoare trăsăturile frumoase ale chipului dar și machiajul.

Coada de cal este o coafură care este potrivită pentru orice tip de eveniment. Vei avea parte de toată atenția celor din jur și vei vedea cum ținuta ta va fi pusă în valoare cu ajutorul acestei coafuri.

Coada de cal poate fi prinsă astfel încât să îți pună în valoare trăsăturile. În plus, dacă hairstylistul tău consideră că este potrivit îți poate lăsa câteva șuvițe libere cărora să le facă bucle lejere.

În funcție de trăsăturile feței tale, hairstylistul va putea să îți realizeze o coadă de cal perfectă. Un botez este un eveniment de mare anvergură la care părul tău trebuie să fie aranjat.

  • Împletitura

Împletiturile sunt la modă și sunt considerate o adevărată opera de artă. Poți opta cu încredere pentru acest tip de coafură deoarece îți va oferi mai multă elegantă și mai multă delicatețe. Poți să îți prinzi tot părul sau îl poți lasă liber și să îți împletești în mijlocul capului câteva șuvițe pentru a avea parte de mai multă delicatețe.

Un hairstylist te va ajuta să ai parte o coafură frumoasă și delicată care să te pună în valoare și care să îți ofere un aspect fizic de invidiat.

O împletitură oferă o notă romantică și relaxantă coafurii. Împletiturile sofisticate de tip coadă de peste sau spic pe toată lungimea părului sunt la modă și pot oferi un aspect de invidiat. Împletiturile pot fi de tip sleek, mai exact linse și precise sau dezordonate.

Împletiturile laterale sunt moderne și se bucură de frumusețe și de eleganță. Acestea se pot purta cu încredere la un botez pentru că oferă un aer romantic. Dacă vrei să ai parte de o imagine modernă atunci poți adăuga pietricele acestor coafuri pentru un aspect mai prețios.

Împletitură cascadă este destul de complexă și cu siguranță va atrage privirile curioșilor. Un hairstylist priceput va reuși să îți ofere o coafură care să te pună în valoare cu adevărat. Dacă ai părul lung atunci împletitura cascadă este mai mult decât potrivită.

Împletitura tip sirenă este ideală pentru toate acele femei moderne care vor să iasă în evidență la orice eveniment. Acestea se potrivesc femeilor care au părul lung și care nu se tem să iasă în evidență. Este o împletitură complexă cu care nu poți da greș.

Împletitură olandeză este extraordinară și resușește să se regăsească în tendințe de fiecare dată. Aceasta este inversul împletiturii spic și reușește să pună în valoare toate trăsăturile unei femei. Nu este atât de simplă pe cât crezi din acest motiv este recomandat să apelezi la ajutorul unui hairstylist.

Coada de peste este o împletitură care va face furori la un eveniment important. Dacă ai părul lung atunci acest tip de coadă este mai mult decât perfect pentru tine. Specialistul îți va prinde părul într-o coadă pe care apoi o va separa în două părți egale. Este recomandat să se utilizeze un elastic transparent pentru ca rezultatul final să fie unul spectaculos. Hairstylist-ul va separa o secțiune de jumătate de centimetru de păr de exteriorul cozii de cal din partea stânga și o va muta spre partea dreaptă după care va trece peste aceasta pentru a uni șuvița cu partea stânga din nou. Acesta îți va oferi o coafură care să stârnească invidia celor din jur și care să îți pună în valoare trăsăturile frumoase. Împletitura de pește poate fi purtată ca atare sau poate fi transformată într-un aspect sofisticat. Atât cea simplă cât și cea sofisticată se pot purta cu încredere la un botez. 

  • Coc

Cocul te poate salva din foarte multe situații criză. Cocurile sunt foarte elegante și reprezintă o soluție perfectă în cazul în care vrei să ai parte de un aspect fizic plăcut și elegant. Aceasta este o coafură cu care te vei putea mândri și care îți va aduce mai multă eleganță.

Fie că vei opta pentru un coc răsucit la ceafă sau unul realizat în mijlocul capului îți va oferi mai mult rafinament. Poți să discuți cu hairstylistul tău pentru a alege un coc care să te pună în valoare. Poți ține cont și de vestimentație dacă îți dorești să ai parte de rezultate care să te pună în valoare.

Cocul franțuzesc este o coafură versatilă care se poate purta cu încredere la un botez. Este perfect pentru o femeie care are părul lung și care dorește să își pună în valoare trăsăturile armonioase ale feței.

Cocul chignon este o coafură cu care nu vei da greș. Acesta este prețios și rafinat și îți va scoate în evidență eleganta ținutei. Dacă ai părul lung și bogat atunci acest coc va fi grandios și va impresiona încă de la prima privire. Hairstylistul poate tapa partea de sus a părului astfel încât să ai parte de volum pe tot parcursul evenimentului. 

Cocul rulat este tipul de coc pe care îl poți purta cu încredere la botez deoarece are un efect garantat. La baza acestuia stă tehnica rolling-ului. Mai exact, șuvițele sunt răsucite și sunt rulate sub bentiță. Este un coc care se bucură de prețiozitate dar și de simplitate în același timp. Dacă nu îți dorești o coafură grandioasă atunci acest tip de coc este mai mult decât perfect.

Cocul dezordonat este o coafură simplă dar fabuloasă. Toate persoanele prezente la botez vor avea ochii ațintiți asupra ta. Acest coc se poate purta la spate, la baza gâtului sau se poate purta într-o parte. Este un coc care te va surprinde și care îți va oferi o imagine aparte.

  • Bucle

Buclele sunt o coafură clasică pentru un păr lung cu care nu ai cum să dai greș în cazul în care îți doreșți să ai parte de un aspect fizic plăcut. Acestea sunt mai mult decât recomandate în cadrul evenimentelor deosebite deoarece oferă elegantă și rafinament. Buclele pot fi purtate cu încredere de orice femeie care are părul lung, totul depinde de modul în care acestea sunt aranjate.

Poți apela la un hairstyling care să îți facă bucle mai lejere, waxy sau bucle retro.  Buclele mari răsucite se aranjează foarte frumos și îți oferă un aspect sexy. Coafura cu bucle este una care are foarte mult volum și care oferă elegantă și rafinament.

Buclele rafinate sunt perfecte pentru un eveniment atât de grandios precum un botez. Hairstylistul le va putea realiza atât pe părul umed cât și pe părul uscat. Trebuie însă să pună accent pe volum. Este o coafură care se bucură de prețiozitate și care poate pune în valoare o femeie cu trăsături armonioase.

Buclele retro pot transforma complet orice femeie. Acestea se potrivesc de minune unui eveniment precum un botez. Poți avea parte de un eveniment la care să străluceșți dacă vei însoți aceste bucle retro de un machiaj cu tuș și de un ruj roșu într-o nuanță puternică.

  • Coafuri cu accesorii

Accsoriile pentru păr au puterea de a transforma complet aspectul unei femeie. Adăugarea perlelor într-o coafură cu bucle o face automat mai sofisticată și mai rafinată. Poți chiar să optezi pentru un clește impresionant care să îți ofere o coafură perfectă. Accesoriile de par de care te poți folosi sunt: clama de par cu fundiță, cordeluțe, clame dar și multe alte accesorii care îți vor face coafura să strălucească și să fie unică. O împletitură de tip sirenă poate fi pusă în valoare cu ajutorul unor ștrasuri colorate.

Lasă-ți hairstylistul să dea frâu liber imaginației și te vei bucura de coafuri inedite care vor arăta pur și simplu spectaculos.

Cum poți face o coafură să reziste?

Rezistența unei coafuri depinde de timpul pe care îl aloci. Cu cât vei fi mai atentă la modul în care aceasta arată cu atât vei avea parte de un aspect fizic mai plăcut.

În momentul în care ajungi la eveniment vei observa că după câteva ore coafura ta se va strica, fie din cauza căldurii fie din cauza mișcării. Pentru a evita toate astea este recomandat ca părul să fie fixat cât mai bine cu fixativ sau cu spray pentru volum pe toata suprafață.

Cum poți întreține părul lung

Părul lung este un atuu foarte mare al unei femei. Ritualul de îngrijire al unui par cu o lungime mare este mai complex decât ți-ai imagina. Cu cât părul este mai sănătos cu atât vei avea parte de coafuri perfecte pentru un par lung care să te pună în valoare.

În cele de mai jos vei descoperi câteva trucuri prin care poți avea grijă de părul lung.

Cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea părului lung

·        Folosește un ulei special pentru păr cel puțin o dată pe săptămâna pentru a avea parte de șuvițe puternice și sănătoase. Ai nevoie de substanțe cât mai hidratante și nutritive care să îți ofere cele mai bune rezultate.

·        Învață să foloseșți corect uscătorul de păr. Cu cât îl vei ține mai la distanță de păr cu atât vei evita mai mult arderea acestuia. Uscarea corectă a părului îți va permite să te bucuri de o podoabă capilară care să aibă parte de un aspect plăcut și neted.

·        Masează-ți regulat scalpul. Este recomandat să îți masezi scalpul de două ori pe săptămâna pentru a îmbunătăți circulația la nivelul pielii capului și pentru a stimula creșterea părului.

·        Nu sări niciodată peste aplicarea balsamului a măștii de par. Chiar dacă acestea sunt produse homemade sau dacă sunt cumpărate din magazin trebuie să facă parte din ritualul zilnic de îngrijire a părului.

·        Folosește produse cosmetice care conțin vitamina E. Această vitamina are efecte spectaculoase asupra părului și îți va oferi cele mai inedite coafuri. Cu cât părul tău va fi mai strălucitor cu atât coafurile de botez pe un par lung vor fi mai spectaculoase.

·        Investește în întreținerea părului tău. Cu cât acesta este mai lung cu atât va fi mai greu de întreținut.

El Sudio este locul în care poți avea parte de coafurile mult dorite

La salonul El Studio vei găși personalul care este întotdeauna pregătit să îți ofere cele mai interesante coafuri. Toată echipa prezentă aici este dispusă în orice moment să aibă grijă de tine și să te ajute să ai parte de o podoabă capilară perfectă.

Coafurile realizate au parte de foarte multă creativitate și de implicare. Vei obține rezultatele mult dorite în cel mai scurt timp posibil. Vei rămâne plăcut impresionată să descoperi că vei fi pusă în valoare cu o coafură atent realizată.

La salonul El Studio îți oferă în orice moment cele mai reușite coafuri pe par lung ideale pentru orice botez. Nu vei da greș niciodată optând pentru o coafură complexă. Femeile perfecționiste care vor să arate perfect la un eveniment se vor lasă intotdeauna rasfatate de un hairstylist cu experiență. La salonul El Studio vei găsi specialiștii de care ai nevoie pentru ca părul tău să aibă parte de răsfățul de care are nevoie. Coafurile realizate sunt rezistente și se bucură de elegantă și de rafinament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *