Tunsori pentru barbati cu parul rar

Te confrunți cu un păr rar? Ei bine, există o soluție pentru a masca acest lucru! Pentru a-ți pune podoaba capilară într-o lumină bună, trebuie să alegi o frizură potrivită pentru tipul tău de păr. Partea bună este că există diverse tunsori pentru barbati cu parul rar care îți pot da un aspect mai tineresc. 

Continuă să citești pentru a afla care este selecția noastră de tunsori potrivite pentru persoanele care se confruntă cu părul rar. 

Modele de tunsori 

Ca să nu scoți și mai mult în evidență faptul că ai părul rar, trebuie să optezi pentru un păr scurt pe lateral și în spate. Astfel, partea superioară a tunsorii va părea mai plină prin comparație cu restul capului. În același timp, poți da mai ușor textură și volum părului cu ajutorul produselor de styling. 

Tunsoarea Cezar 

Când vine vorba de tunsori pentru barbati cu parul rar, tunsoarea Cezar este printre cele mai populare alegeri. Cu această opțiune poți masca cu ușurință faptul că ai părul rar sau linia părului în retragere. Această tunsoare combină părul scurt pe laterale care creează iluzia de densitate părului de sus cu un breton care acoperă linia părului în cazul unui început de chelie. 

Tunsoare Buzz Cut 

Șuvițele lungi tind să facă părul subțire să pară și mai rar. De aceea, cu cât ai părul mai scurt, cu atât ascunzi mai bine faptul că nu ai o podoabă capilară bogată. Dacă îți place o astfel de tunsoare, poți alege o tunsoare de tipul buzz cut. 

Pentru a crea un aspect echilibrat, îți poți lăsa barbă pentru a atrage din atenția oferită tunsorii scurte. 

Tunsoarea Pompadour 

Această tunsoare este potrivită pentru majoritatea formelor feței. Cu atât mai mult, te ajută să maschezi un eventual punct de chelie din creștetul capului. Această tunsoare poate fi adaptată în funcție de lungimea părului. În funcție de preferințe, poți alege să lași părul mai scurt, mediu sau lung. 

Dacă ești genul de bărbat care preferă un stil mai elegant, tunsoarea pompadour este ideală din toate punctele de vedere. 

Ras în totalitate 

Bărbații care nu își doresc să investească timp în aranjarea zilnică a părului, pot alege varianta cea mai ușoară: ras în totalitate. Această opțiune te scutește de petrecerea timpului în fața oglinzii, dar te scapă și de achiziționarea produselor de styling. 

În același timp, vei masca cu siguranță faptul că ai părul rar sau ai început să chelești vizibil. 

Ce produse de păr să folosești? 

Produsele de păr pe care le folosești sunt la fel de importante ca tunsoarea pe care o abordezi. Acestea pot influența aspectul părului într-un mod pozitiv sau negativ. De exemplu, produsele precum ceara sau gelurile scot în evidență faptul că parul este fin și subțire. 

În schimb, fixativul și spuma dau iluzia de păr cu volum. Astfel de produse adaugă textură părului, făcându-l să pară mai des și gros. 

Pe lângă cele menționate anterior, există diverse alte tunsori pentru barbati cu parul rar. Dacă vrei să te asiguri că cea aleasă ți se potrivește, poți apela la o persoană cu experiență. De exemplu, la această frizerie Crângași poți cere opinia unui stilist cu experiență. Astfel, te poți bucura de un aspect mai tineresc chiar dacă ai ajuns în acel punct în viață în care părul începe să se rărească.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *