Importanța rutinei de îngrijire după tratamentul la salon

În general, o rutină de îngrijire la domiciliu este stabilită de către un specialist în îngrijirea pielii, după un tratament făcut la salon. În cele mai multe cazuri, mergem într-un salon de cosmetică sau într-un spa cu diferite așteptări precum corectarea unor probleme de piele și eliminarea petelor pigmentare sau a cicatricilor prezente pe ten. Însă, lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Este nevoie de multă muncă și de o serie de tratamente pentru a obține rezultate semnificative. Cu toate acestea, poți ajuta și tu la accelerarea obținerii rezultatelor urmând rutina de îngrijire la domiciliu sugerată de un specialist în frumusețe.

Când specialistul de la salon îți va termina tratamentul facial, aspectul pielii tale va fi cu siguranță îmbunătățit. Însă, ritualul de îngrijire nu se oprește aici. Cosmeticianul îți va recomanda produsele necesare pentru a le utiliza acasă. Tratamentul tău facial va reprezenta astfel, aproximativ 40% din munca pentru corectarea problemelor pielii, iar rutina ta de acasă va completa restul de 60%.

Ce tratamente de înfrumusețare poți să faci acasă?

Tratamentele de înfrumusețare ce pot fi făcute acasă sunt numeroase și îți permit să obții o piele perfect netedă și moale. Prin exfoliere, măști și peeling-uri vei da o nouă lumină feței tale, făcând-o să fie strălucitoare și cu un aspect fresh. Odată ce devii mai încrezătoare în rutina ta de îngrijire și vezi mai multe rezultate, specialistul El Studio îți poate recomanda, de asemenea, măști și seruri pe care să le folosești pentru a-ți îmbunătăți aspectul. Aplicarea unei măști o dată pe săptămână și adăugarea serului înainte de crema hidratantă îți vor oferi, cu siguranță, rezultate suplimentare.

Tratamentele făcute în mod regulat la un salon și continuate la domiciliu chiar dau rezultate!

Cum să maximizezi rezultatul obținut în urma tratamentelor făcute în centrul de înfrumusețare, prin desfășurarea unei rutine zilnice regulate de îngrijire?

În realitate, 10 minute alocate în fiecare zi, reprezintă timpul necesar pentru a obține rezultate cu adevărat excepționale și vizibile cu ochiul liber și, mai ales, rezultate de lungă durată!

Chiar și cea mai de bază rutină poate produce rezultate, dacă utilizezi produse de calitate pentru îngrijirea pielii.

Curăță, exfoliază și hidratează! Este necesar să-ți cureți tenul de cel puțin două ori pe zi (ideal dimineața și seara), iar o dată până la două ori pe săptămână să aplici un tratament de exfoliere a pielii folosind un produs specific tenului tău. Adaugă rutinei tale de îngrijire și o cremă de ochi anti-îmbătrânire, dacă semnele vârstei reprezintă una dintre preocupările tale.

După cum observi, întreaga rutină de îngrijire a pielii nu este o procedură complexă, care să necesite mult timp. Câteva minute dedicate ție, se pot dovedi cu adevărat esențiale pentru a putea face față zilei cu o piele protejată și relaxată.

Include lunar în rutina ta de îngrijire și un tratament cosmetic! Pielea ta are mare nevoie de el!

Știi deja: Specialiștii de la El Studio sunt mereu în căutarea celor mai bune soluții pentru tine! Astfel că, până pe 15 aprilie, la El Studio Style beneficiezi de programul de îngrijire Youth Forever. În ce constă acesta?

Pentru rutina ta de îngrijire de acasă, El Studio are o ofertă ce poate fi personalizată în funcție de nevoile tale:

  • crema de față Academie – dacă tenul are nevoie de hidratare sau de tratament anti-age, dar și pentru un ten gras sau sensibil etc.;
  • un produs SPA: Lapte de corp 100 ml + mască folie cu ser 20 ml.

Bonus: la final, beneficiezi de o reducere de 110 lei din prețul total al celor 3 produse amintite. Sună foarte bine, nu-i așa?

Alege 2 tratamente de îngrijire din ofertă și primești CADOU o cremă de față Academie Hydrastiane, un produs confortabil, cu o textură catifelată, care ajută la reducerea aspectului primelor riduri, hidratează epiderma și conferă o nouă strălucire tenului. Datorită scutului său anti-lumină albastră, pielea este protejată zi de zi, se hidratează, iar la final va arăta netedă și plină de energie.

Tratamentele din cadrul campaniei Youth Forever sunt:

  • Absolute Pro-Age – Acționează asupra celor 3 cauze de îmbătrânire: genetică, hormonală și de mediu. Restructurează, reîntinerește, iluminează tenul și reduce ridurile. În plus, ai senzația imediată de lifting;
  • Masca Colagen – oferă hidratare optimală și reduce vizibil ridurile de expresie. Reface controlul feței și are, de asemenea, efect de lifting.

Mai multe detalii și tratamente pentru înfrumusețarea pielii găsești pe www.el-studio.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *