Cum să ai unghii în ton cu primăvara?

Odată cu sosirea primăverii, totul se umple de culoare și se revigorează, inclusiv unghiile! Pentru că primăvara înseamnă și culoare, schimbare și viață. Este simbol al începutului.

Fiecărei femei îi place să aibă unghii frumoase și bine îngrijite, iar primăvara e momentul potrivit pentru a încerca o nouă manichiură. Sezonul culorilor a revenit, aducând cu el vitalitate, noutate și bucurie: unghiile devin protagoniștii primăverii și transmit dorința de viață, inspirate de parfumurile și florile acestei perioade înfloritoare a anului.

Unghiile primăverii variază de la culori fluorescente la modele florale, până la modele animalier: decorațiunile și motivele sunt adesea dictate de tendințele de sezon, dar și de gustul personal și creativitatea fiecăruia. Unghiile pentru sezonul primăvară-vară 2022 sunt creative și glam, dar și sofisticate si pline de detalii surprinzătoare. A avea unghii frumoase și bine îngrijite reprezintă un joc frumos în care te vei simți răsfățată.

Iată câteva idei pentru unghii perfecte în noul sezon!

Dacă vrei să oferi manichiurii tale o schimbare visând la vară, specialiștii El Studio te ajută să descoperi câteva dintre tendințele de manichiură pentru primăvara-vara 2022:

Very Peri Pantone: culoarea anului

Culoarea Pantone 2022, Very Peri este un amestec de albastru periwinkle cu subton roșu. Această nuanță este potrivită în special pentru persoanele cu piele deschisă, cu un subton rece. Indiferent dacă este folosită pentru o manichiură franțuzească sau pentru una nail art, rezultatul este cu adevărat uimitor, iar purtarea acestei nuanțe pe unghii este un must-have anul acesta.

Unghii în toate nuanțele de nude

Un alt mare clasic, unghiile nude continuă să creeze tendințe. În această primăvară însă, nude-ul va fi mai predispus la nuanțe de caramel. Dar, gama nude include nu numai tonuri de bej, ci și tonuri de mov și piersică, precum și de alb și roz, desigur. Extrem de rafinat și potrivit pentru toate formele de unghii, nude-ul este alegerea passepartout prin excelență, cea care se potrivește practic cu orice look. Iar în această primăvara, nuanța va fi prezentă mai ales în versiunea mată.

Efect de piele de crocodil

Această tendință pentru unghii este cu siguranță originală și te-ar putea surprinde la început. Unghiile sunt îmbrăcate în culori calde, care amintesc de pielea crocodilului. În întregime sau doar pe vârfuri, în varianta de manichiură franceză, unghiile cu efect croc sunt populare pe rețelele de socializare – Pinterest, Instagram și TikTok. Desigur că în următoarele luni nu ne vom putea lipsi de ele.

Culorile pastelate și decorațiunile florale se confirmă, în principiu, ca tendință dominantă și pentru primăvara acestui an: cu unele variații însă. Culorile de la care poți varia sunt multe și super comode, de la verde mentă la liliac, această paletă de culori este, fără îndoială, cea dominantă atunci când vine sezonul cald. În special, cele mai tari două nuanțe sunt roz și turcoaz, pentru a fi folosite împreună sau într-o versiune ton pe ton profitând la maximum de gama largă disponibilă, cum ar fi albastru deschis, galben, coral și lapte, mentă, dar și altele.

Toate nuanțele de albastru – Pe lângă clasicele culori pastelate, această primăvară va fi colorată în albastru, în special în albastrul electric. Îndrăzneață dar în același timp elegantă, această culoare revine în lumina reflectoarelor, astfel că o vom vedea în toate nuanțele sale: de la albastru electric la pastel până la albastru miez de noapte. Alegerea este a ta!

Animalier într-o versiune pop

Animalierul se confirmă și ca tendință de modă pentru această primăvară: fie că este pătat, tigrat, zebră sau piton, efectul glam-rock este cert. În ceea ce privește moda unghiilor, tendința animalier va fi foarte populară mai ales în varianta pop, distractivă și colorată, pentru a fi combinată cu emoticoanele tale preferate.

Ai ales ce tendință ți se potrivește? Un sfat… lasă-te inspirată și încearcă-le pe toate!

Ești in căutarea unui salon pentru o pedichiură perfectă sau pentru o manichiură ca la carte? Indiferent ce-ți dorești, pentru unghii lungi sau scurte, french sau colorate în combinații îndrăznețe sau simple, El Studio te ajută să faci alegerea corectă și îți oferă servicii de manichiură și pedichiură pentru o imagine perfectă.

În plus, în cadrul salonului poți opta și pentru servicii de cosmetică, alese cu grijă pentru tine de către specialiștii de la El Studio. Astfel că, până pe 15 aprilie, la El Studio Style beneficiezi de programul de îngrijire Youth Forever. Alege înțelept și bucură-te de rezultate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *