Trucuri de beauty pentru îngrijirea tenului

trucuri de beauty

Cu siguranță ai auzit și ai citit despre sute de sfaturi și trucuri de beauty despre cum și cu ce să îți îngrijești pielea tenului. Și suntem convinși că ai încercat destule produse de la diferite branduri atât pentru îngrijire, hidratare, prevenirea apariției ridurilor, cât și pentru menținerea unui ten luminos și sănătos.

Însă, mai presus de toate sfaturile și de toate produsele folosite, există anumite trucuri pentru ten pe care oricare femeie trebuie să le ştie şi care le vor ajută să aibă mai mare grijă de tenul lor și care sunt mult mai importante decât oricare alt produs cosmetic.

Pentru că indiferent de moștenirea genetică, tenul tău are nevoie de întreținere și îngrijire constantă. Elasticitatea, suplețea, netezimea și luminozitatea feței sunt caracteristici ale unui ten sănătos și îngrijit!

salon infrumusetare

Trucuri recomandate pentru tenul tău

 

  1. Îngrijirea tenului nu ține numai de pielea feței – nu uita să ai grijă și de pielea de pe gât și decolteu pentru că primele semne ale îmbătrânirii se văd mai întâi în zona gâtului
  2. Nu te culca niciodată nedemachiată – tenul tău are nevoie să respire în absența produselor cosmetice și a impurităților. Folosește o cremă de noapte și de ochi pentru că în timpul nopții, produsele de îngrijire pătrund în piele și acționează mai intens decât ziua.
  3. Apelează și la exfoliere – tenul tău are nevoie din când în când de o curățare în profunzime. Acest proces va elimina celulele moarte și va stimula producția naturală de colagen, iar după exfoliere, produsele de îngrijire a feței se absorb mult mai ușor și sunt mai eficiente.
  4. Folosește o cremă cu protecție solară – și nu numai în sezonul cald.
  5. Un tratament facial măcar o dată pe lună, poate fi răsfățul suprem pentru tenul tău – pielea feței îți va fi recunoscătoare pentru asta și rezultatele vor fi vizibile încă de la prima ședință cosmetică. Într-un salon de înfrumusețare vei găsi tratamente speciale pentru tenul tău
  6. 8 ore de somn – pare trucul cel mai greu de urmat, pentru că de multe ori, punem odihna pe ultimul loc. Dacă nu faci asta deja, încearcă măcar o săptămâna și vei vedea diferența: tenul tău va arată mult mai bine, chiar dacă folosești exact aceleași produse de îngrijire ca și până atunci.
  7. Împreună cu odihnă vin și obiceiurile alimentare pe care le ai, consumul necesar de lichide, precum și excesele de orice fel – toate acestea îți pot influența sănătatea tenului. Optează pentru o dietă sănătoasă, consumă 2l de apă în fiecare zi și evită alcoolul, țigările sau alte tabieturi care ar putea dăuna tenului tău. Am vorbit pe larg intr-un articol anterior, despre efectul exceselor asupra tenului tau și despre îngrijirea pe care trebuie să i-o acordăm tenului în acest caz !

Oricât de generoasă ar fi fost gena cu tenul tău, tenul tău are nevoie de îngrijire corespunzătoare nevoilor sale. Fie că apelezi la trucuri de beauty naturale , fie că preferi sfaturile specialiștilor și serviciile unui salon de specialitate, tenul tău îți va mulțumi pentru grija pe care i-o porți.

Programează-te pentru câteva ore de răsfăț! Multitudinea serviciilor în cosmetică fac din saloanele El Studio locul preferat al doamnelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *