Ești fumătoare? Tenul tău are de suferit! Află cum să-l îngrijești corespunzător

Deși nu te gândești cu seriozitate la această problemă, fumatul are un impact major asupra sănătății tenului. Pe lângă faptul că tenul fumătoarelor este mai predispus la îmbătrânire, există și riscul apariției precoce a ridurilor.

Află cum să-ți îngrijești tenul într-o manieră corectă și sănătoasă și la ce trucuri să apelezi pentru a înlătura efectele negative ale fumatului asupra pielii.

Dacă ești fumătoare, tenul tău are nevoie de și mai multă îngrijire și atenție

Nu mai este necesar să spunem că fumatul are un impact major asupra întregului organism, nu doar asupra tenului. Toate fumătoarele cunosc riscurile la care se supun și, dacă renunțarea la acest viciu este imposibilă, trebuie să acorde o atenție mai mare îngrijirii tenului.

Tenul fumatoarelor își pierde strălucirea și elasticitatea, din cauza faptului că substanțele toxice din țigară diminuează fluxul de sânge, conducând la o oxigenare precară a celulelor. De aceea, este absolut necesar să folosești o cremă de față hidratantă și cu rol în accelerarea regenerării celulare.

Ridurile de expresie accentuate sunt specifice fumătoarelor. Acest lucru se întâmplă, bineînțeles, din cauza noxelor din țigară. Ridurile de expresie din jurul gurii şi din jurul ochilor apar mult mai devreme la femeile fumătoare, din cauza scăderii nivelurilor de colagen și elastină, fibre ce conferă pielii fermitate și elasticitate. Se recomandă utilizarea cremelor cu rol în stimularea sintezei de colagen din piele.

Tenul fumatoarelor este predispun deshidratării și uscăciunii, de aceea este important să se folosească produse cosmetice cu antioxidanți puternici și îmbogățite cu ulei de argan sau de jojoba.

Pielea fumatoarelor se îngălbenește, devine ternă și capătă o nuanță gălbui, din cauza fumului inhalat și contactului direct al acestuia cu epiderma. Se recomandă utilizarea cremelor cu rol în îmbunătățirea circulației cutanate.

Gomajul este un tratament indicat fumătoarelor, deoarece pielea fumătoarelor nu se oxigenează corect și este plină de celule moarte.

Apelează la specialiștii El Studio pentru tratamente cosmetice profesionale

Multitudinea serviciilor în cosmetică fac din saloanele El Studio Style locul preferat de răsfăț al doamnelor. Te putem răsfăța cu tratamente faciale pentru toate tipurile de ten, cu tratamente cosmetice stimulatoare, pentru oxigenarea tenului, cu tratamente anti-deshidratare și măști cosmetice pentru exfoliere și întinerire. Contactează-ne și vom găsi, împreună, terapia potrivită tipului tău de ten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *