Tratamente personalizate de netezire si hranire a parului

Părul uscat şi tern a  devenit o ameninţare pentru tot mai multe femei. Acestea se plâng că au firul de păr subţire şi se rupe foarte uşor. Principalele motive sunt îngrijirea neadecvată, tratamentele chimice, alimentaţia săracă în proteine şi minerale, stresul.

Dacă mai adăugam şi tratamentele agresive la care îl supui precum vopsirea, îndreptarea, uscarea cu foehnul, ondularea, decolorarea atunci ştim de ce părul tău are probleme.

Părul uscat este foarte uşor de recunoscut după aspectul său nesănătos, cu vârfuri tocite şi lipsit de strălucire. Se încurcă foarte tare, iar atunci când este periat se rupe foarte uşor. Dacă vrei să ai un păr mătăsos şi strălucitor trebuie să-l hidratezi, să-ţi schimbi alimentaţia şi să foloseşti cât mai rar aparatele de coafat pe bază de căldură.

Asa cum tu ai nevoie in fiecare sezon de o cura cu vitamine pentru a-ti intari imunitatea si a te pregati temeinic pentru infruntarea cu factorii externi, asa si parul tau are nevoie de suplimente. Vantul, frigul, trecerile de la cald la rece, poluarea si obiceiurile tale de zi cu zi determina degradarea firelor de par.

In functie de tipul de par, podoaba ta capilara se poate ingrasa mai repede, poate deveni terna si lipsita de stralucire sau se poate usca excesiv. Din fericire, solutia pantru regenerarea parului este la indemana ta. Este vorba despre mastile de par.

La http://shop.el-studio.ro/ vei gasi o gama variata de masti de par la preturi fara concurenta.

Alege ce ti se potriveste sau vino in saloanele El Studio Style si lasa un expert sa iti aplice o masca reparatoare sau de hidratare.

Te asteptam!

_vyr_36710647131-1351152267-169376

_vyr_45SP-Smoothen-Infusion

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *