Vrei sa arati mereu tanara? Trucuri de machiaj pe care fiecare femeie trebuie sa le stie

De cele mai multe ori machiajul este cel care te transforma dintr-o femeie obisnuita intr-o adevarata diva. Expertii au gasit cele mai mari greseli de make-up pe care le face orice femeie fara sa fie constienta de ele.

Acestea sunt sfaturile pe care le dau expertii in beauty pentru a fi mai tanara:

O piele aerisita

Nimic nu te imbatraneste mai tare decat fondul de ten aplicat in exces. Acesta creaza o impresie de incarcare a fetei si iti adauga cativa ani. Cand inaintam in varsta pielea noastra devine din ce in ce mai uscata, de aceea trebuie acordata o atenie foarte mare hidratarii ei. Pentru a evita ca fondul de ten sa se stranga pe fata, foloseste o crema puternic hidratanta inainte sa-l aplici pe fata.

Alege cu incredere Crema hidratanta cu Aloe Vera si apoi aplica Fond de ten cu proprietati regeratoare!

Obraji rosii ca bujorii

Cand vine vorba despre “bujori in obrajori” foloseste un blush crema. Evita pe cat posibil pudra de obraz pentru ca aceasta se strange dand un aspect neplacut.

makeup2

Nu uita ca ochii sunt oglinda sufletului

Ai cearcane? Uita de ele cu ajutorul creionului corector! Alege unul pe baza de apa si cu o nuanta mai deschis decat pielea ta. Expertii spun sa alegi un corector care sa nu fie uscat si care sa nu incarce tenul.

Foloseste cu incredere creionul nostru corector!

Fugi de sprancenele subtiri

Cu trecerea anilor sprancenele devin din ce in ce mai subtiri. Alege un creion in nuanta sprancenelor tale si contureaza-le astfel incat sa-ti conturezi ochii cat mai bine. Astfel vei obtine un look proaspat si tineresc.

Buze pline si senzuale

Daca ai buzele subtiri foloseste un creion contur in nuanta rujului sau a buzeor pentru a crea senzata de buze pline. Pentru un efect garantat foloseste o nuanta calda. Poti opta pentru roz sau nude.

makeup3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *