Tratamente faciale Bucuresti: care sunt avantajele ingrijirii pielii

Tratamente faciale Bucuresti: care sunt avantajele ingrijirii pielii

Pielea este cel mai mare organ din corpul tau, iar indiferent de varsta sau gen, daca vrei sa te bucuri de un aspect sanatos, trebuie sa o ingrijesti. Chiar daca ai o rutina zilnica de ingrijire a pielii, pentru cele mai bune rezultate trebuie sa apelezi la ajutorul specialistilor.

Daca alegi sa te rasfeti cu tratamente faciale Bucuresti, vei avea numai de castigat. Prin intermediul unei proceduri de scurta durata, efectuata constant, te vei bucura de numeroase avantaje precum o piele curatata in profunzime, o piele reintinerita si mai ales, relaxare.

Iata cateva motive care te vor determina sa iti faci o programare pentru ingrijirea pielii:

Tratamentele iti curata pielea in profunzime

La un salon profesional te vei bucura de o curatare mult mai buna decat poti efectua tu acasa. Un tratament de curatare – spre exemplu un peeling profund sau un peeling chimic –  va elimina depunerile de ulei, toxinele si particulele din mediul exterior care in timp ar duce la aparitia bacteriilor si afectiunilor de piele.

O exfoliere precum microdermabraziunea va elimina celulele moarte de la suprafata pielii si va curata porii pentru ca produsele de hidratare sa fie mai bine absorbite in piele. Astfel, la finalul unor tratamente faciale Bucuresti vei avea o piele mult mai moale si neteda care arata vizibil mai sanatoasa.

Tratamentele te ajuta sa arati mai tanara

Unele tratamente faciale pot incetini procesul de imbatranire si pot preveni aparitia ridurilor. Spre exemplu, masajul facial combinat cu o crema cu proprietati anti-aging va incuraja circulatia sangelui si a oxigenului, care la randul lor, determina pielea sa produca mai mult colagen.

Dupa aplicarea unui tratament de hidratare a tenului, pielea va fi mai elastica iar liniile fine si ridurile vor fi mai putin vizibile. Acest tip de tratamente pot fi facute indiferent de varsta deoarece preventia este deseori cea mai buna solutie.

Tratamentele te ajuta sa te relaxezi

Majoritatea tratamentelor care se efectueaza la saloanele de cosmetica cu experienta includ masaj facial. La fel cum ai nevoie de masaj pentru corp, si fata are numai de castigat in urma unui masaj facut corect.

Stimularea pielii faciale creste circulatia sangelui si te ajuta sa iti detoxifici tenul astfel incat sa te bucuri un aspect sanatos si stralucitor.  Mai mult, un masaj facial te ajuta sa te relaxezi si sa scapi de stresul de peste zi.

Tratamentele te ajuta sa ameliorezi si sa vindeci afectiunile de piele

Daca ai fost diagnosticat cu o afectiune a pielii, doctorul iti va recomanda sa tratezi simptomele doar la un salon profesional si sa eviti sa incerci sa le rezolvi acasa. Spre exemplu, daca spargi un cos, risti sa creezi o infectie care va fi mai greu de tratat.

Prin intermediul unor tratamente faciale Bucuresti pot fi rezolvate probleme precum acnee, puncte negre, puncte albe, pete de soare, inflamatie, deshidratare, rozacee, cicatrici de la acnee si multe altele.

Daca vrei sa te bucuri de cele mai bune rezultate la tratamente faciale Bucuresti, apeleaza la un salon cosmetica profesional, cu experienta, unde vei intalni specialisti pregatiti sa aiba cea mai buna grija de pielea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *