Tratamente cosmetice in functie de ten – protejeaza-ti tenul

Tratamente cosmetice in functie de ten - protejeaza-ti tenul

La fel ca inima, stomacul si creierul, pielea ta este un organ. De fapt, este cel mai mare organ din corpul tau. De la tratamente cosmetice hidratante, pana la tratamente faciale profesionale cu oxigen sau masti modelante, este important sa-l gasiti pe acela care sa se potriveasca tipului tau de ten.

Ten normal

Pentru cei dintre noi, care au norocul de a avea acest tip de ten, inseamna ca pielea ta este in general sanatoasa si nu are reactii adverse la majoritatea produselor de ingrijire sau la factorii de mediu (praf). Insa, acest lucru nu inseamna ca nu ai nevoie de cateva tratamente pentru fata. S-ar putea sa te lupti cu ridurile ocazionale, dar aceste probleme ale pielii sunt tratabile. Cu o sensibilitate si imperfectiuni minime, puteti opta pentru tratamente cosmetice de curatare aprofundata sau hidratare.

Un alt tratament cosmetic excelent pe care il poti incerca este tratament Oxigenant Stimulant care revitalizeaza pielea si ii confera stralucire naturala. Acest ritual sporeste productia de colagen si imbunatateste structura acidului hialuronic, in acest fel tenul tau fiind in permanenta hidratat.

Ten uscat

Pielea matura poate veni cu propriile forme de lupta, inclusiv linii fine care se formeaza in jurul ochilor, gurii si nasului sau ridurile de pe frunte. Pe masura ce imbatranesti, pielea isi pierde elasticitatea, deoarece celulele pielii nu produc colagen sau elastina – componente care sunt responsabile pentru o piele tanara si mereu hidratata. Insa, pentru aceste lucruri exista o rezolvare, mai exact cunoscutele tratamente faciale profesionale. Un tratament cu masca modelanta te va ajuta sa te bucuri de un ten luminos si lipsit de riduri!

Ten gras

Pielea ta trebuie sa produca sebum pentru a se mentine hidratata, insa aspectul pe care aceasta il are lasa de dorit. Pielea grasa inseamna, de obicei, ca glandele sebacee produc prea mult ulei si acest lucru poate duce la alte probleme ale pielii, cum ar fi porii dilatati, un ten lucios si pete. O suprafata a pielii grase poate atrage murdaria si acest lucru duce la pori infundati sau chiar la acnee.

 Pielea grasa poate fi cauzata si de alti factori precum:

● Factori genetici

● Stres

● Dezechilibru hormonal

● Anotimp si umiditate

Cauta tratamente cosmetice care includ curatare profunda, cum ar fi exfolierea celulelor moarte ale pielii sau o extractie pentru a indeparta murdaria.

Ten mixt

Un ten mixt este un amestec de ten normal, gras sau uscat, cea mai frecventa combinatie fiind uscat si gras. Partile mai uleioase ale fetei se regasesc de obicei pe frunte, podul nasului, pana la obraji. Aceasta se numeste „zona T”. Pentru a te bucura de un aspect cat mai placut este nevoie sa apelezi la cateva tratamente pentru fata.

Poate fi dificil sa alegi produse de ingrijire pentru piele care sa fie special concepute pentru a trata simultan pielea normala, uscata sau grasa, dar exista tratamente cosmetice care pot viza atat zonele uscate, cat si cele grase.

Tratamentele Bazice sunt perfecte pentru acest tip de ten, intrucat aceasta procedura curata in profunzime tenul, dar il si hidrateaza. Este un tratament facial dovedit clinic, care ofera clientilor o piele semnificativ mai fina si hidratata.

Avand in vedere cele prezentate, tu ce tip de ten ai si ce tratament cosmetic ai ales?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *