Cum alegi un salon frizerie potrivit preferintelor tale

Cum alegi un salon frizerie potrivit preferintelor tale

Este o sambata dupa-amiaza si stai in salonul de frizerie, urmarind oglinda in timp ce stilistul tau se indreapta spre parul tau. Ai un sentiment negativ ca ceva nu este in regula … dar nu, nu poti face nimic. Astepti sa vezi rezultatul final. O jumatate de ora mai tarziu, ai achitat serviciul, ai parasit salonul de frizerie cu mica indoiala. Dintr-o data, aceasta indoiala naucitoare este confirmata – da, noua tunsoare nu ti se potriveste.

Toata lumea a trecut prin asta, nu? Este o experienta atat de obisnuita incat aproape toti avem o poveste despre o tunsoare teribila de impartasit. Deci, cum poti sa te asiguri ca nu vei mai mai trece niciodata prin asa ceva? Iata cum poti evita un dezastru la salon.

Fa cateva cercetari

Nu toti frizerii sunt au talent in mod egal. In loc sa mergi pur si simplu la un salon frizerie de care nu ai auzit niciodata, o mica cercetare te poate ajuta sa faci o alegere corecta!

Unul dintre cele mai simple, dar eficiente sfaturi este sa cauti persoane cu o frizura conform dorintelor tale, cu un tip de par similar si sa le ceri mai multe detalii (nu uita sa notezi si numele stilistului, nu doar al salonului).

Atentie la alegerea stilistului!

O decizie la care multi oameni se blocheaza este alegerea stilistului potrivit. Ce iti doresti? Un junior, care te va taxa cu un pret mai mic sau un stilist senior care este ceva mai scump, dar cu mai multa experienta? In cele din urma, totul depinde de cat de drastica este schimbarea pe care o planifici.

Retelele sociale te vor ajuta in aceasta decizie! Multi frizeri impartasesc fotografii cu munca lor, oferind mai multa incredere potentialilor clienti. Asa ca, nu uita sa arunci o privire si in mediul online!

Fii realist cu privire la tipul tau de par

Consultarea este un moment oportun pentru a stabili daca ai o idee buna despre ce se poate realiza cu tipul tau de par. Gestionarea asteptarilor in acest moment te va ajuta la prevenirea dezamagirii.

In ceea ce priveste tunsoarea si stilul, majoritatea clientilor sunt destul de realisti cu privire la ceea ce vor sa faca cu parul lor, dar cand vine vorba de culoare, unele cereri sunt irealizabile. Anumite culori nu pot fi obtinute intr-o singura vizita la salon, mai ales daca parul nu este intr-o stare prea buna.

Dezvolta o relatie de incredere

Intr-o epoca in care ofertele speciale si intalnirile de ultima ora sunt preferate, loialitatea de moda veche dintre salon frizerie si client pierde teren.

Cu toate acestea, este, fara indoiala, cel mai bun mod de a te asigura ca rezultatele unei vizite la un salon frizerie sunt cele asteptate. Odata ce ai gasit persoana potrivita, orice transformare a parului devine mult mai putin inspaimantatoare, deoarece puteti lucra impreuna pentru a obtine cel mai bun rezultat. Te poti orienta asupra unui salon frizerie Bucuresti care te va ajuta sa te bucuri de look-ul mult dorit!

Avand in vedere cele prezentate, acorda mai multa atentie cand vine vorba de alegerea unui salon frizerie potrivit nevoilor si dorintelor tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *