Top 3 coafuri și produse de styling pentru petrecerea de Revelion

Petrecerea de Revelion este scuza perfectă să iți pui în păr accesorii strălucitoare sau să iți faci un styling mai special. Anul acesta vei avea parte de o petrecere mai restrânsă? Nu există nicio scuză pentru un look tern sau posomorât de sărbători. Tocmai de aceea, chiar și acum, e obligatoriu să arăți cea mai bună variantă a ta. 

Pentru a-ți da o mână de ajutor în alegerea stylingului perfect, haistylistii El Studio Style iți oferă un top 3 coafuri de petrecere, simple, însă de mare efect:

El Studio Style

Împletituri

Împletiturile reprezintă o metoadă rapidă și ușoară de a ține în control un păr lung și bogat. Ce metodă mai bună pot găsi decât acest gen de styling care va rezista fară îndoială pe toată durata serii? În plus, dacă ești hotărâtă să elimini prin dans toată energia acumulată în ultima vreme, cu un păr în control nimic nu iți va sta în cale să te desfășori după bunul plac.

El Studio Style

Coada de cal stilizată

Părul prins în coadă pare banal, însă cu puțină mișcare pe vârfuri, află că vei avea o coafură demnă de covorul roșu. Dacă nu ai timp să mergi la salon pentru un coafat rapid, iți garantăm că dacă ai puțină îndemănare îl poți face chiar și tu.

El Studio Style


Onduleuri ușoare

Atunci când posezi o podoabă perfect sănătoasă și strălucitoare e păcat să nu te lauzi cu acest lucru. Tocmai de aceea poți opta pentru niște onduleuri ușoare, romantice, care să îți scoată în evidență toate calitățile părului tău.

Acum că ai la îndemnă variante ușoare și rapide de coafuri, nu uita că este important să posezi și câteva produse esențiale de styling care să  susțină look-ul ales. Cele mai importante și mai utile dintre acestea sunt:

Spuma: te va ajuta să ții în control orice tip de păr și iți va da o mână de ajutor în obținerea look-ului dorit după uscarea cu foehnul. Pentru cele mai bune rezultate iți recomandăm s-o aplici pe părul umed;

Fixativul: te asigură că totul este sub control, mai ales dacă ai un păr fin și moale. Nu îl aplica din belșug, că să nu încarci prea mult;

Spray-ul de strălucire: este obligatoriu oricând, nu doar de sărbători. Dar cum e un moment special, poți să îl aplici din belșug pe toată lungimea părului. El iți poate oferi și hidratare pe lângă un luciu spectaculos.

            Pentru mai multe propuneri de coafuri și stylinguri de petrecere accesează pagina facebook.com/elstudiostyle.

www.el-studio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *