Toți copiii primesc un tuns cadou de 1 iunie în saloanele El Studio din București

Ca în fiecare de an, din dragoste pentru cei mici, El Studio oferă tuturor copiilor un tuns cadou de Ziua Internațională a Copilului. Această inițiativă vine nu doar în ajutorul lor, ci și al părinților acestora, oferindu-le posibilitatea de a-și răsfăța micuții cu o experiență de înfrumusețare memorabilă, într-un mediu plăcut și prietenos.

Acest eveniment special de 1 iunie le va oferi celor mici o experiență de tuns personalizată și ocazia de a-și exprima stilul personal. Cu echipamente de ultimă generație și produse de înaltă calitate, specialiștii El Studio vor transforma această zi într-un moment de distracție și relaxare pentru toți. Pentru și mai mult răsfăț, copii vor primi și acadele, pentru că de 1 iunie chiar și zahărul este permis, nu-i așa?!

Inițiativa El Studio nu doar că aduce un strop de bucurie în viețile copiilor, dar reprezintă și o oportunitate de a promova importanța îngrijirii personale și a unei imagini pozitive în rândul celor mici.

„Este important să susținem dezvoltarea și bucuria copiilor în fiecare etapă a vieții lor. Un tuns poate părea un gest mic, dar suntem convinși că reprezintă o contribuție generoasă la stima de sine. Suntem bucuroși să facem parte din amintirile tuturor celor care ne trec pragul, sperăm să-i vedem zâmbind și fericiți după ce-și primesc tunsoarea mult dorită”, declară Cristian Cosat, General Manager grupul El Studio.

Hai la El Studio! Creează amintiri prețioase alături de copilul tău!

www.el-studio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *