Top 5 idei de tunsori cu breton in 2023

Bretonul te poate ajuta sa capeti un look misterios, increzator si foarte feminim. De multe ori femeile isi fac breton pentru a obtine tunsori la moda, insa exista si cazuri in care aceasta coafura este luata in considerare pentru ascunderea unor cicatrici,  a unor semne post-acneice sau a unei frunti mai late.

Daca iti doresti breton, ti-am pregatit o lista cu top 5 tunsori in voga, luate in considerare de multe femei in 2023. Inspira-te cu incredere din recomandarile noastre! 

Tunsori cu breton la moda in 2023 

In functie de preferintele tale, alege una dintre aceste tunsori  care sunt la mare cautare in acest an.  

  • Bob lung cu breton drept 

Iti doresti un look ideal pentru tinutele office? Daca ai parul drept, poti sa te orientezi catre un bob lung cu un breton ce trece de linia sprancenelor.  

Este o coafura perfecta pentru femeile cu parul drept, deoarece necesita foarte putin ingrijire zilnica. Cu acest model de tunsori cu breton, femeile cu bucle pot avea parte de cateva batai de cap, deoarece parul ar trebui intins zi de zi, pentru a se aseza ca la carte.  
 

  • Bob si breton scurt 

Vrei un look modern si tineresc? Atunci adopta un bob cu un breton foarte scurt. Este o varianta aleasa de foarte multe femei tinere, asa ca poti sa alegi aceasta tunsoare pentru anul 2023. O poti purta cu lejeritate oriunde si te ajuta sa uiti de aranjatul constant al parului. Cu o astfel de coafura, trebuie doar sa te piepteni si atat.  

  • Par in trepte cu breton asimetric 

In cazul in care ai bucle si adori tunsorile care le pune in evidenta, poti sa alegi sa-l tunzi in trepte, sa-l faci inscarit, si sa porti un breton asimetric, pe toata lungimea fruntii. Este indicat sa indrepti bretonul, pentru ca aspectul zilnic sa fie unul de nota 10.  

Este o coafura care se potriveste excelent in orice context, asa ca poti sa o porti usor atat la locul de munca, cat si in timpul liber, cand iesi la terasa alaturi de cele mai bune prietene.  

Daca iti surade o astfel de coafura, mergi intr-un salon coafor Bucuresti pentru a te bucura de un rezultat excelent. Lasa-te pe mainile profesionistilor de la El Studio! 

  • Par lung si breton lateral 

Adori sa ai podoaba capilara cat mai lunga, asa ca nu te intereseaza variantele de tunsori cu breton de mai sus? Poti sa pastrezi lungimea parului, insa poti sa adopti o coafura cu breton lateral.  

In acest fel obtii un look feminin, elegant, dichisit si versatil, care se potriveste excelent atat la tinutele zilnice, cat si la cele de seara.  

  • Tunsoare medie cu breton dublu lateral 

In cazul in care iti doresti o tunsoare cu breton care sa nu-ti intunece chipul, poti sa alegi una cu breton dublu lateral. Poti sa pastrezi orice lungime a parului iti doresti, indiferent daca ai parul ondulat sau drept.  

Inspira-te din imaginea de mai jos! 
 

In concluzie, alegerea unei tunsori cu breton nu este o decizie usor de luat, deoarece presupune o schimbare majora de look, insa daca apelezi la ajutorul specialistilor de la El Studio, cu siguranta rezultatul poate fi unul care sa te avantajeze! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *