Ce este un primer pentru unghii si de ce este util in manichiura si pedichiura?

O manichiura bine realizata si frumoasa te poate ajuta sa stralucesti zilnic! Acest lucru se datoreaza faptului ca unghiile realizate ca la carte ofera multa stare de bine si incredere in propria persoana.

De aceea, este ideal sa te asiguri ca manichiurile tale sunt concepute in mod corect, astfel incat acestea sa aiba un aspect placut pentru cat mai mult timp. Pentru a obtine rezultatele dorite este recomandat sa fie utilizata toata lista de produse necesara unei manichiuri de nota 10. Pe langa rubber base si culoare, de exemplu, este esential un primer pentru unghii, despre care poti afla mai multe in randurile de mai jos.  

Ce este un primer pentru unghii? 

In acelasi mod in care un primer de fata pregateste pielea pentru aplicarea fondului de ten, acelasi lucru se intampla si atunci cand vine vorba despre un primer de manichiura. 

In esenta, acesta indeparteaza uleiurile si grasimile de pe patul unghial, pentru a asigura aplicarea corecta a gelului de baza. Cu ajutorul acestui produs, poate fi prelungita durata de viata a manichiurii si, totodata, contribuie in mod pozitiv la aspectul acesteia. 

Fara primer, unghiile se pot rupe cu usurinta, iar baza poate sari in cele mai nepotrivite momente.  

Cate tipuri de primer pentru unghii exista? 

Cele mai comune tipuri de primer sunt urmatoarele: 

  • Primer fara acid – deoarece aceste primere nu contin acid, sunt mai putin dure. Cu toate acestea, ofera, totusi, o aderenta excelenta cu unghia naturala. 
  • Primer cu acid – este un produs recomandat femeilor cu unghii moi, cu tendinta de rupere si exfoliere.  
  • Primer cu vitamine – un astfel de primer fara acid este imbogatit cu vitamina E, ceea ce il face excelent pentru paturile de unghii uscate. 

Cum aplici un primer pentru unghii? 

Majoritatea variantelor de primer  se aplica cu ajutorul unei pensule, ceea ce face ca  utilizarea sa fie una destul de rapida. 

Primerul este primul produs care trebuie luat in considerare in procesul de realizare a unei manichiuri ori pedichiuri. Cheia este aplicarea cu moderatie si evitarea cuticulelor, mai ales in cazul celor cu acid. 

Primerul se usuca la aer in doar cateva minute, asa ca nu este necesara utilizarea lampei UV.  

In concluzie, daca iti doresti manichiuri durabile, puternice si rezistente, atunci folosirea unui primer reprezinta solutia unor unghii de vis. Prin degresarea patului unghial cu primer, este sporita aderenta gelului la unghie, ceea ce rezulta un finisaj rezistent la uzura si impecabil.  

In cazul in care consideri ca ai putin timp la dispozitie pentru a-ti face manichiura acasa, cel mai bine este sa apelezi la ajutorul unui salon manichiura si pedichiura. In felul acesta, te poti asigura ca porti lunar unghii care atraga atentia tuturor si care te ajuta sa ai o stare excelenta de spirit!  

Pentru a obtine un look complet ingrijit, este indicat sa iti intretii cat mai bine manichiura, asa ca este esential sa mergi periodic la salon, pentru a schimba schimba design-ul unghiilor la timpul potrivit! La fiecare 3 saptamani, specialistii El Studio te asteapta pentru o noua programare! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *