Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre Vopsirea Parului Acasa

vopsirea parului

Un par sanatos, stralucitor, matasos, fara varfuri despicate, intr-o culoare care sa se potriveasca in totalitate tenului, formei fetei, chiar si personalitatii, ne da o stare de bine zi de zi si ne pune un zambet imens pe fata. Iar pentru a ne mentine aceasta stare de bine si increzatoare, nu trebuie niciodata sa dam skip micilor ritualuri de infrumusetare.

Iar pentru ca uneori avem nevoie de un refresh al look-ului, schimbarea tunsorii sau o noua culoare a parului cu siguranta fac parte din micile trucuri care ne ajuta sa ne admiram mai des in fata oglinzii si care ne schimba starea de spirit.

Daca si tu te numeri printre cele care aleg vopsirea parului acasa din varii motive, atunci articolul asta e pentru tine. Am pregatit cativa pași si tehnici de vopsire a parului care te vor ajuta să eviți orice catastrofă estetică fix când ți-e lumea mai dragă și să-i oferi părului culoarea pe care o merită si la care visezi.

Da, vopsirea parului acasa are si avantaje cum ar fi: economisesti timp si bani, doua resurse foarte importante in zilele noastre,  te poti vopsit oricand vrei tu, la prima ora a diminetii, tarziu in noapte, nu trebuie sa-ti schimbi intregul program dupa cel al salonului de infrumusetare la care mergi deobicei.

In schimb, noi iti recomandam sa apelezi la vopsirea parului acasa doar în cazul în care vrei să treci la o nuanță cu două tonuri mai închise sau mai deschise decât nuanța ta actuală de păr. Daca ai in plan schimbari majore, cum ar fi o schimbare totala de culoare sau un balayage, suvite sau orice alte modifari care necesita tehnici profesioniste, atunci apeleaza cu incredere la sfaturile si serviciile unui salon de infrumusetare.

Ce trebuie sa stii despre vopsirea parului acasa?

tehnici de vopsire a parului

Daca te intrebi care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont inainte de vopsirea parului acasa am pregatit o lista cu cateva reguli si sfaturi.

  • Iti recomandam ca inainte de a incepe procesul de colorare sau decolorare, sa testezi vopseaua pe zona tamplelor sau a cefei pentru a verifica daca pielea ta poate suporta. De asemenea, oricând simți vreo mică înțepătură sau usturime, clătește urgent produsele din păr.
  • Poti evita petele inestetice de pe piele, folosind inainte putina crema sau fond de ten pe zonele unde stii ca te poti pata cu vopsea: frunte, urechim gat. Daca ati sarit peste acest pas si ati patat pielea de vopsea, nu va speriati! Cei mai multi coloranti sunt indepartati cu sapun si apa.
  • Citeste intotdeauna instructiunile si nu depasiti timpul recomandat. Urmati instructiunile de pe cutie exact asa cum sunt
  • Daca optezi pentru vopsirea parului acasa, alege nuante naturale, apropiate de culoarea actuala a parului. Daca iti doresti o schimbare totala de culoare, sfatul nostru este sa apelezi la profesionisti.
  • Cumpără 2 cutii de vopsea și evită în felul acesta surprizele neplăcute. Dacă ai părul des sau lungimea depășește nivelul umărului, sunt șanse mari să-ți dai seama în timpul procesului de înfrumusețare că un tub nu-ți este suficient.
  • Dupa timpul recomandat, clătește părul în abundență folosind produse de îngrijire pentru părul vopsit și nu omite aplicarea balsamului din pachet. Acest pas este esențial, pentru că oprește procesul de oxidare, care ar putea duce la închiderea nuanței. Ca să nu mai zic și că hidratează în profunzime firul de păr, lăsându-l moale și strălucitor.

Când vine vorba de vopsirea sau decolorarea părului, un lucru e cert: lasă-te pe mâinile experimentate ale unui specialist de la salonul de coafura El Studio! El știe ce culoare ți se potrivește cel mai bine și cum să o îngrijești ușor acasă, dar și ce tehnici profesioniste să aplice pentru look-ul pe care ți-l dorești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *