Coafuri de nunta pentru cea mai frumoasa zi! Idei coafuri pentru toate tipurile de par

coafuri nunta

Daca 2020 este anul marelui vostru eveniment, acel moment mult asteptat atunci te intelegem perfect de ce esti in cautarea unei coafuri speciale pentru aceasta zi. Si pentru ca nunta in sine este un moment solicitant, cu o lista intreaga de pregatiri si detalii de pus la punct, ne-am gandit sa venim in ajutorul tau in ceea ce priveste modul in care tu vei straluci in ziua cea mare, si anume, ce tip de coafura iti vei alege. Noi iti recomandam, ca inainte de nunta, sa testezi si sa incerci mai multe tipuri de coafuri pentru a fi sigura ca in ziua cea mare, parul tau va arata asa cum iti doresti!

Asa ca, ne-am gandit la cateva sugestii de trenduri in materie de coafuri nunta 2020, ideale pentru miresele cu par scurt, lung, drept sau carliontat.

Suntem de parere, ca parul batos, plin de fixativ, tapat si prins in sute de agrafe a apus demult si ca asta nu e metoda cea mai potrivita pentru ca parul tau sa arate perfect in ziua nunta. Dimpotriva, anul acesta se poarta coafurile relaxate, romantice, libere, simple, accesorizate natural.

Coafuri nunta par drept

Desi poate parea o simpla coafura de zi cu zi, parul drept, pieptanat cu carare pe mijloc va avea o revenire uriașă la anul fiind o opțiune excelentă pentru miresele cărora nu le place să-și coafeze parul si vor sa obtina un  aspect modern si lejer. La acest tip de coafura poti accesoriza cu usurinta o pereche de cercei de dimensiuni mari care vor arata super cool.

Coafuri nunta tip coc

Dupa cum spuneam mai spus, trebuie sa uitam de coafurile rigide, chiar si cand e vorba de clasicele cocuri. Anul acesta, opteaza pentru un acele tipuri de cocuri lejere, foarte boeme si feminine care indulcesc trasaturile fetei. Asadar, un coc de mireasa insotit de suvite rebele in partile laterale este o alternativa pe care o poti lua in calcul. Fie ca optezi pentru cocuri de mireasa tip chignon sau de tipul celor franțuzesti răsucite, simple sau accesorizate, cu siguranta nu vei da gres.

coafuri nunta 2020Coafuri nunta cu bucle

Fie ca ai parul lung, mediu sau chiar scurt, buclele lejere raman in topul preferintelor in materie de coafuri de nunta fiind foarte elegante si conferind purtatoarei un rafinament aparte si un aer boem si extrem de chic.

In funcţie de lungimea şi grosimea firului tău de păr, poţi alege ce fel de bucle iti poti face. Cele mari, care încep din partea de sus a capului, sunt potrivite daca iti doresti un par cu volum, în timp ce buclele delicate, care pornesc de la jumătatea lungimii părului sau cele doar la varfuri, sunt perfecte dacă îţi doreşti un look romantic pentru marele eveniment. Pe un par de lungime medie, coafura cu bucle lejere de tipul beach waves va arata super bine, chic si feminim.

Coafuri nunta cu accesorii

Nu mai e nimic nou, ca in 2020 coafurile de nunta pot fi accesorizate atat de frumos si elegant cu diferite accesorii, bentite, cleme, esarfe sau flori sub forma de coronite romantice. Alege o bentiţă în nuanţe pastelate, cu perle, detalii florale şi cristale de mici dimensiuni pentru un look delicat si feminim sau o tiară cu pietre preţioase, o bijuterie statement care îţi va asigura o apariţie de printesa. O coroniţă de flori naturale este perfecta pentru un look boho chic sau o coada impletita cu flori pentru un look de Ileana Cosanzeana.

coafura nunta bucle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *