Top Tratamente Cosmetice Care Te Mentin Tanara

salon cosmetica El Studio

Linii fine, cateva riduri si pete cutanate sunt primele semne ale inaintarii in varsta pe care ii observa fiecre dintre noi. Insa, pot fi combatute printr-un ritual de ingrijire atent si consecvent.

Un ritual de ingrijire al tenului dar si al restului corpului, ar trebui sa fie mereu o prioritate si sa contina cativa pasi esentiali, de neignorat la orice varsta.

O ingrijire corespunzatoare a pielii, ce are la baza curatarea delicata si aplicarea produselor de protectie solara, ajuta la mentinerea aspectului tanar si sanatos pana la varste inaintate.

Sa arati tanara este despre a-ti hrani si ingriji intens corpul, nu doar despre a lupta impotriva ridurilor. Sa ai grija de pielea ta te face sa te simti bine, iar a te simti bine nu are varsta.

Dupa varsta de 30 de ani, expunerea neprotejata la soare si hidratarea insuficienta a pielii incep sa isi puna amprenta asupra aspectului fizic. Productia de colagen scade din pricina procesului natural de imbatranire, iar celulele cutanate moarte nu mai sunt inlocuite la fel de eficient cu altele noi si sanatoase.

Aici intervine necesitatea utilizarii unor tratamente cosmetice eficiente si a unor reguli de baza, care sa poata preveni sau stopa semnele imbatranirii.

tratamente cosmetice

Tratamente cosmetice si sfaturi pentru mentinerea tineretii pielii

 

  1. Protectia impotriva radiatiilor UV – este cel mai important pas pe care il poti face pentru preventia primelor semne de imbatranire. O expunere neprotejata la razele ultraviolete determina instalarea prematura a ridurilor, a petelor inestetice, de aceea, medicii dermatologi recomanda utilizarea zilnica a unei creme cu factor de protectie SPF de minimum 30 la fiecare deplasare in aer liber.
  2. Curatarea corecta a tenului – in fiecare seara, tenul are nevoie de ingrijire corespunzatoare si atenta. Demachierea este un pas peste care nu trebuie sa sari niciodata, chiar si atunci cand nu ai purtat produse de machiaj. Acest pas este urmat de aplicarea unei creme hidratante care sa ajute la mentinerea elasticitatii pielii
  3. Vitamina A, facatoare de minuni – un ten matur are nevoie de ingrijire folosind produse cosmetice pe baza de vitamina A, pentru ca participa la productia de colagen, proteina complexa care nu permite formarea si evolutia ridurilor.
  4. Exfoliere regulata – Exista numeroase metode prin care puteti indeparta stratul de celule moarte de pe suprafata tesutului cutanat, aceste proceduri contribuind la sporirea fermitatii acestuia si diminuarea aspectului inestetic al liniilor fine si al ridurilor. Iar aici regasim urmatoarele tratamente cosmetice: microdermabraziunea, terapia cu laser sau peelingul chimic. Pentru oricare dintre acestea, puteti apela la serviciile unui salon de cosmetica.
  5. Adoptarea unor obiceiuri sanatoase de alimentatie si nu numai – pe langa ingrijirea exterioara pe care i-o oferim tenului, prin diverse procede si tratamente cosmetice, frumusetea si mentinerea unui ten sanatos si tanar se datoreaza si adoptarii unor obiceiuri sanatoase precum o alimentatie corecta, odihna suficienta si consum suficient de apa in fiecare zi.

Folosind produse de ingrijire la domiciliu, care va aduc beneficii pe termen lung, impreuna cu tratamentele personalizate oferite de salonul de cosmetica El Studio, puteti dobandi si mentine o piele tanara si sanatoasa asa cum va doriti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *