Top 5 modele de unghii pentru Paste 2023 – Tu ce alegi sa porti?

Pastele este o sarbatoare marcanta si un eveniment important in an. De aceea, daca faci parte din categoria femeilor ce iubesc unghiile cu modele speciale, atunci in aceasta perioada a anului poti sa alegi o manichiura tematica.

Ti-am pregatit o lista cu cateva modele de unghii de Paste, astfel incat sa ai de unde alege preferatele. Mergi cu fotografia intr-un salon de manichiura si bucura-te de rezultatul mult dorit.  

  • Modele de unghii de Paste cu iepurasi timizi 

Esti o persoana vesela si optimista in majoritatea timpului? Atunci pune in lumina aceste calitati cu ajutorul unei manichiuri multicolore, care sa te reprezinte in totalitate.  

Poti colora o unghie cu o nuanta de galben, alta cu roz si restul cu alte nuante favorite de-ale tale. La final, alege sa desenezi cate un iepuras mic pe fiecare unghie in parte, la fel ca in imaginea de mai jos.  

Cat de interesanta ti se pare aceasta idee de manichiura? 

  • Modele de unghii de Paste cu pui in oua 

De Paste se servesc oua la mesele in familie, asa ca poate fi o idee buna sa desenezi pe toate unghiile oua crapate si pui  in interiorul acestora.  

Aceasta varianta de manichiura este ideala pentru femeile nonconformiste, care nu se tem sa incerce modele de unghii de Paste indraznete.  

  • Modele de unghii de Paste cu picatele 

Ouale au picatele, asa ca poti sa te orientezi catre o manichiura cu nuante calde, precum este turcuaz sau baby blue, peste care sa stropesti cativa picuri maro sau gri. Analizeaza cu atentie poza de mai jos si inspira-te cu incredere din aceasta.  

Este un model care poate fi purtat cu lejeritate atat la birou, cat si in vacanta de Paste, asa ca poti sa il alegi fara retineri.  

  • Modele de unghii de Paste cu design de oua pictate 

Unele femei coloreaza ouale intr-o singura nuanta, iar altele se straduiesc sa picteze tot felul de modele interesante. Astfel, ca sa obtii o manichiura tematica, poti sa te orientezi atat catre unghiile uni, cat si spre cele cu modele diversificate. 

Pe unele poti avea linii in zig-zag, pe altele flori sau frunze, in functie de preferintele tale. Ceea ce este important este ca design-ul oualor de Paste sa fie cat mai bine reprodus pe suprafata unghiilor tale.  

  • Modele de unghii de Paste nude 

In cazul in care faci parte din categoria iubitoarelor de unghii simple, poti alege o nuanta de roz pudrat sau una de nude. Astfel beneficiezi de o manichiura versatila, pe care o poti purta in toate circumstantele si la toate tinutele de primavara in care te simti excelent. 

In concluzie, exista numeroase modele de unghii de Paste pe care le poti alege, insa ai grija ca varianta spre care te orientezi sa te reprezinta 100%, fiindca doar in acest fel poti fi mandra de aspectul unghiilor tale in perioada sarbatorilor pascale.  

Mergi la El Studio si lasa-te pe mainile specialistilor din salon, pentru a avea parte de rezultate impecabile! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *