Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

Grupul el Studio anunță iubitoarele pielii frumoase din București că pot beneficia de acum de cea mai rapidă, eficientă și sigură soluție de epilare laser și în saloanele din Mihalache și Dristor.

Noile aparate cu tehnologie de ultima generație și-au dovedit eficiența printre clientele fidele în doar câteva luni, tocmai de aceea conducerea grupului a hotărât extinderea acestora și în alte locații.

Cea mai performantă și prietenoasă tehnologie pentru epilarea cu laser, o metodă de epilare progresiv definitivă – laser tip diodă cu 3 lungimi de undă,  folosit de milioane de femei din întreaga lume.

Sistemul laser cu diodă este destinat îndepărtării pe termen lung a părului de pe față sau corp: brațe, picioare, spate sau zonele intime. Echipamentul este dotat cu o tehnologie specială de răcire ce acționează la suprafaţa pielii pentru a o proteja de lumina laser, asigurând astfel un tratament foarte sigur și confortabil.

Comparativ cu alte aparate care au o putere de 1200W și merg pe o singură frecvență, tehnologia utilizată la el Studio este mai puternică (2000W), ceea ce face ca ședințele să fie mai rapide și mai eficiente. Acest sistem utilizează ultima tehnologie din domeniul epilării, folosind puterea laserului diodă ce funcționează pe principiul fototermolizei selective. Tehnologia de mare putere și precizie folosește temperatura înaltă pentru a distruge rădăcină firelor de păr, fără a afecta pielea sau alte țesuturi.

În plus, această tehnologie în materie de epilare cu laser funcționează pe 3 frecvențe, adică într-o ședință poți acționa pe orice zonă dorești, indiferent de adâncimea firelor. De asemenea, această metodă este potrivită pe orice culoare de piele și păr, caracteristici pe care alte aparate de epilat nu le au. Astfel, celelalte metode de fotoepilare funcționează cel mai bine pe părul închis la culoare și pe pielea deschisă fiind contraindicat pentru pielea închisă sau bronzată. Cu tehnologia disponibilă în saloanele el Studio, serviciul de epilare laser poate fi realizat pe toate tipurile de piele și în orice perioadă a anului.

Pentru mai multe detalii și programări accesează laser.el-studio.ro.

 În această perioadă beneficiezi de abonamentul laser Full Body cu 3 ședințe + 1 CADOU la prețul de 1800 lei. Serviciul de epilare cu laser îl găsești doar în saloanele el Studio din Titulescu, Unirii, Tei, Floreasca, Lujerului, Mihalache și Dristor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *