Frumusețe sustenabilă de acum și în salonul El Studio Titulescu cu Nashi Argan

Grupul El Studio lansează oficial ritualurile profesionale Nashi Argan în locația din Sos. Nicolae Titulescu, nr. 14. Această linie simplă, dar sustenabilă și eficientă de produse pentru păr și corp, a fost dezvoltată cu grijă pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților. Utilizând uleiul de argan ca ingredient principal, produsele Nashi oferă multiple beneficii, de la hidratarea profundă și hrănirea părului și pielii, până la revitalizarea și strălucirea acestora.

Lansarea Nashi Argan în salonul El Studio Titulescu reprezintă o oportunitate unică pentru iubitorii de frumusețe, care își îngrijesc părul și pielea într-un mod sustenabil și eficient. Pe data de 9 iunie 2023, aceștia sunt invitați la „Ziua Nashi„, pentru a descoperi eficiența, eleganța și rezultatele produselor profesionale pe baza de argan.

Programează-te și tu pentru un serviciu de înfrumusețare al părului in „Ziua Nashi” și primești CADOU un Tratament Nashi Lifting Express în valoare de 75 lei.

Nashi Argan este recunoscut pentru utilizarea ingredientelor de înaltă calitate, obținute în mod sustenabil și responsabil. Uleiul de argan, ingredientul cheie al gamei, este extras din nucile cultivate în mod organic în regiunea Marocului și este certificat bio, garantând că este 100% pur și natural. Acest ulei bogat și hrănitor este îmbogățit cu vitamina E și acizi grași esențiali, oferind beneficii remarcabile atât părului, cât și pielii.

Lansarea Nashi Argan în salonul El Studio Titulescu oferă clientelor oportunitatea de a experimenta aceste produse de înaltă calitate și de a beneficia de rezultatele lor excepționale. Fie că este vorba despre revitalizarea părului tern și deteriorat sau despre hidratarea și hrănirea pielii uscate, gama Nashi Argan are soluții adaptate pentru fiecare nevoie în parte.

Nashi Argan se bucura de un real succes în industria de înfrumuseţare. Suntem încântați să putem aduce aceste produse profesionale de înaltă calitate în salonul nostru și să le oferim clienților noștri o experiență premium”, declară Cristian Cosat, General Manager al grupului El Studio. „Dorim să le oferim oportunitatea de a se bucura de rezultate remarcabile și de a descoperi puterea naturală și sustenabilă a uleiului de argan.”

Pe lângă gama de produse Nashi Argan, salonul din Șos. Titulescu oferă și servicii profesionale pentru îngrijirea tenului, a unghiilor sau epilare laser. Echipa de specialiști lucrează cu cele mai recente tehnici și produse de înaltă calitate, oferind clienților salonului experiențe remarcabile și rezultate superioare. El Studio Titulescu este un concept nou și, probabil, unic în România – un salon de înfrumusețare ce integrează și un Beauty Store, mereu cu oferte și promoții atractive.

www.el-studio.ro

El Studio Titulescu – Șos. Nicolae Titulescu, nr. 14,  telefon: 021 311 8340

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *