Top 4 tunsori barbati 2023

O tunsoare moderna si frumoasa poate scoate in evidenta cele mai bune trasaturi ale fetei. Este esential ca atunci cand alegi o noua frizura sa iei in considerare atat ultimele tendinte, cat si trasaturile chipului,  mai ales daca iti doresti sa un look cat mai atractiv si potrivit.

Stim cat de greu poate fi sa alegi o noua coafura, asa ca am pregatit pentru tine cateva tunsori barbati 2023, cu care poti intoarce toate privirile. Afla care sunt acestea din randurile de mai jos si alege-o pe cea care se pliaza perfect pe nevoilor tale. 

Cele mai populare tunsori barbati 2023  

Un look in voga te poate ajuta sa stralucesti fara efort. De aceea, este bine sa alegi una dintre aceste tunsori barbati 2023, aflate in topul coafurilor barbatesti din acest an.  

Iata ce modele de tunsori poti cere la o frizerie barbati in 2023: 
 

  • Tunsoare fade 

O tunsoare fade este cea in care se tund foarte scurt firele de par din zona cefei si care pastreaza parul lung in zona centrala a capului.  

Este o tunsoare tinereasca, de vara, care se potriveste excelent atat barbatilor cu par drept, cat si celor cu carlionti. De asemenea, este o idee buna de coafura, indiferent daca porti sau nu barba si mustata. 

  • Par lung 

Unii barbati arata excelent cu parul lung, mai ales daca acesta este prins la spate intr-o coada sau coc. Daca te numeri printre reprezentantii sexului masculin care adora acest tip de tunsoare, afla ca si in acest an te poti bucura de acest look la moda.  

In cazul in care nu ai apucat inca sa-ti lasi firele de par sa creasca, nu este timpul pierdut. Podoaba capilara se mareste destul de rapid, asa ca in cateva luni poti prinde o coada cu care sa cuceresti inimile tuturor femeilor. 

  • Scurt 

In cazul in care iti doresti ca in sezonul canicular sa nu simti deloc parul, atunci o tunsoare foarte scurta este tot ceea ce iti trebuie. Aceasta este o varianta ideala pentru barbatii care nu au curajul de a se tunde 0, dar care isi doresc, in acelasi timp, mai mult confort termic in zona capului.  

Aceasta este una dintre ideile de tunsori barbati 2023 care se mentine in top de foarte multi ani. Este o coafura versatila, usor de purtat si de intretinut, asa ca ai toate motivele pentru care sa o alegi.  

  • Tunsoare 0  

O tunsoare 0 reprezinta cea mai buna alegere atunci cand te confrunti cu alopecie, cand nu ai timpul necesar de a-ti aranja parul zi de zi sau cand, pur si simplu, vrei sa fii la moda.  

Avand in vedere ca acest look se obtine doar prin setarea masinii de tuns la marimea 0, o poti face pe cont propriu, acasa. Insa, daca iti doresti confort, mergi intr-un salon infrumusetare El Studio.  

In concluzie, alege una dintre aceste tunsori barbati 2023, care te pot ajuta sa arati fermecator in fiecare zi din acest an.  

Nu uita ca pentru a avea un par frumos, sanatos si stralucitor este nevoie sa-l ingrijesti ca la carte. Utilizeaza un balsam de par la fiecare spalare si foloseste o masca hranitoare din cand in cand.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *