De ce este indicat sa folosesti protectie termica par, atunci cand te coafezi?

Parul se asaza mult mai bine atunci cand este coafat cu placa sau cu ondulatorul, decat atunci cand este doar uscat cu feonul. Insa, aceste instrumente ce folosesc temperaturi inalte pentru a aranja suvitele, pot arde firele de par.

De aceea, este important ca atunci cand doresti sa te coafezi cu ajutorul acestora, sa folosesti protectie termica par. Acest produs are rolul de a proteja cat mai bine podoaba capilara de efectele nocive ale placii sau drotului. 

Ce beneficii ofera o protectie termica par? 

Pe langa faptul ca o protectie de par minimizeaza daunele provocate de folosirea instrumentelor de coafare, acest produs mai ofera cateva beneficii, demne de luat in seama. 

Iata care sunt acestea: 

1. Coafare mai usoara si eficienta 

Unele dintre ingredientele protectiilor termice se activeaza in momentul coafarii. Unii compusi din alcatuire pot face parul mai usor de coafaat si ajuta la mentinerea look-ului obtinut pentru perioade mai lungi de timp.  

2. Sanatate si stralucire 

Multe spray-uri de protectie sunt amestecate cu ingrediente speciale care netezesc si ofera luminozitate parului. Astfel, pe langa faptul ca protejeaza de daunele nocive ale placii si ondulatorului, protectiile termice ofera stralucire podoabei capilare.  

3. Hidratare in profunzime  

Protectiile termice contin numeroase vitamine si acizi grasi, care hidrateaza in profunzime firele de par. Cu ajutorul unui astfel de produs, indiferent ca este vorba despre un spray sau o crema, te poti bucura de un par matasos si frumos. 

Cum sa folosesti o protectie termica par? 

In cazul in care iti doresti sa utilizezi o protectie termica par, pentru a bucura timp indelungat de un par frumos, bogat si sanatos, este bine sa cunosti felul in care este indicat sa faci acest lucru.  

Astfel, este recomandat sa aplici o varianta de protectie termica par, inainte de fiecare coafare, pe parul umed, daca acest lucru este posibil. Suvitele ude absorb mult mai bine produsul, ceea ce ii sporeste eficacitatea.  

Insa, ceea ce este important de retinut este ca podoaba capilara nu trebuie coafata in timpul in care este uda. Este esential sa lasi parul sa se usuce, dupa care sa incepi aranjarea lui.  

Daca doresti sa intelegi mai bine felul in care se utilizeaza acest produs, mergi intr-un salon coafor Bucuresti si invata de la specialistii din domeniu. Programeaza-te pentru o coafura de petrecere sau pentru una de zi si retine toti pasii prin care obtii look-ul mult dorit.  

In concluzie, daca tii la parul tau si iti doresti sa fii mereu complimentata pentru frumusetea si sanatatea acestuia, cel mai bine este sa cumperi si sa utilizezi o protectie termica par. In cazul in care nu folosesti acest tip de produs, s-ar putea sa te confrunti cu o podoaba capilara arsa, rigida, rupta si aspra, lipsita de vitalitate.  
In cazul in care te confrunti deja cu acest tip de probleme, iti oferim o oferta tuns femei, care sa te ajute sa-ti infrumusetezi look-ul. De asemenea, in cadrul acestui serviciu El Studio poti beneficia de mai multe tratamente de par, care au scopul de a reda sanatatea firelor de par. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *