Cele mai populare tunsori pentru frunte lata barbati din 2023

Barbatii isi pot face la fel de multe griji legate de aspectul fizic, precum femeile. De aceea, multi reprezentanti ai sexului masculin isi pot dori tunsori pentru frunte lata barbati, pentru a fi multumiti de felul in care arata.

Daca faci parte din aceasta categorie, ti-am pregatit cateva randuri in care poti afla despre cele mai purtate tunsori pentru frunte lata barbati in 2023. Citeste tot articolul si afla care sunt acestea, astfel incat sa fii la moda si in acest an! 

Idei de tunsori pentru frunte lata barbati 

La baza este aceeasi coafura, dar aceasta se asaza diferit in functie de tipul parului. Astfel, este vorba despre un model  in care se tunde foarte scurt parul din zona cefei si a urechilor, iar in partea de sus a capului se lasa firele de par cat mai lungi. In felul acesta, rezulta o tunsoare cu un breton lung, tineresc si modern, care acopera o mare parte din zona fruntii.  

Iata cum arata aceasta coafura: 

  • Par ondulat 

In cazul in care te bucuri de suvite crete, jucause si rebele, profita din plin de aceasta tunsoare, care te poate face sa pari mult mai tanar si care ascunde fruntea lata cu succes.  

Acest tip de coafura poate fi purtata cu lejeritate in diferite contexte si in toate momentele zilei. Poti sa o porti cu incredere atat cu tinute casual, cat si cu outfit-uri elegante, fiindca este versatila si se potriveste cu orice. 

In plus, este foarte usor de intretinut si de asezat, deoarece ai nevoie doar de putina spuma de par, cu ajutorul careia sa definesti buclele. Daca iti doresti un plus de farmec si de frumusete, poti sa utilizezi si un spray de stralucire, astfel incat sa atragi toate privirile.  

Daca te intereseaza o astfel de tunsoare cool, cu ajutorul careia sa iesi in evidenta oriunde mergi, vezi cateva oferte tuns barbati pregatite de El Studio. Mergi in salon si lasa-te pe mainile celor mai buni specialisti din domeniul frumusetii.  

  • Par drept 

Daca ai parul drept, nu este nevoie sa te orientezi catre o alta tunsoare, ci poti sa o porti tot pe aceasta, insa intr-un mod diferit.  

Mergi intr-o frizerie barbati si cere un fade, cu fire de par foarte lungi in varful capului. Apoi, ca sa te bucuri de o tunsoare cat mai frumoasa, roaga specialistul sa tunda in trepte suvitele ce cad pe frunte, astfel incat sa obtii un breton pe-o parte. 

La fel ca in cazul de mai sus, este foarte usor de ingrijit o astfel de coafura. Trebuie doar sa piepteni podoaba capilara si sa o intinzi cu placa din cand in cand, pentru ca look-ul sa fie unul perfect. 

Asadar, aceste doua tunsori pentru frunte lata barbati sunt din ce in ce mai cerute in saloanele de infrumusetare. Astfel, daca iti doresti sa fii in voga in acest an, poarta o astfel de coafura chic. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *