Top 3 produse pentru par cret, ideale pentru femeile ce vor aparitii memorabile

Se intampla adesea ca femeile cu parul buclat sa si-l doreasca intins, iar cele cu parul drept sa viseze la o podoaba capilara creata. Cert este ca toate reprezentantele sexului feminin trebuie sa-si poarte parul cu mandrie si sa-l ingrijeasca ca la carte, indiferent tipul sau de lungimea firului de par.

In cazul in care te afli in cautarea mai multor produse pentru par cret, ai ajuns in locul potrivit! Venim in sprijinul tau cu cateva sugestii in acest sens, astfel incat podoaba ta sa fie complimentata zilnic.  

Produse pentru par cret de care este recomandat sa beneficiezi si tu 

Iti doresti sa-ti intretii buclele si sa le definesti intr-un mod eficient? Atunci ai nevoie de cateva produse profesionale, pe care sa le utilizezi cu regularitate.  

Iata care sunt cele mai importante produse pentru par cret: 

  • Gel pentru definire 

Buclele tale stau in toate directiile, iar unele dintre ele sunt mai pronuntate, iar altele mai putin? Trebuie sa faci ceva in acest sens! De aceea, ai nevoie de un gel pentru definire, fara clatire de la Kerastase Curl Manifesto, pe care sa-l utilizezi dupa fiecare spalare. 

Un astfel de produs este ideal pentru uz propriu, daca ai podoaba capilara carliontata sau poate fi oferita cadou unei prietene, care se bucura de un par buclat, bogat si frumos.  

  • Spray revigorant 

In cazul in care obisnuiesti sa-ti speli parul la cateva zile, cu siguranta buclele tale isi pierd din forma intre spalari. Din acest motiv, este indicat sa folosesti un spray revigorant, care poate ajuta buclele sa-si recupereze forma naturala.  

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pulverizezi spray-ul pe toata lungimea parului, ori de cate ori simti nevoia. Este recomandat ca acesta sa fie aplicat dimineata sau seara, insa daca vrei, poti sa-l folosesti si de mai multe ori pe zi. Astfel, il poti pune in geanta, pentru a pleca cu el la serviciu sau in oras cu fetele.  

Daca te intereseaza un astfel de produs util, intra pe shop.el-studio.ro si da comanda de aici! 

  • Ulei de par 

Toate femeile au nevoie de un ulei de par care sa netezeasca si sa imblanzeasca firele de par rebele, dar mai cu seama cele cu parul cret.  

Dupa spalare, foloseste un astfel de produs care are menirea de a lasa parul moale si usor de manevrat, astfel incat sa-l poti aseza asa cum iti doresti, fara batai de cap si efort.  

Uleiurile de par se aplica doar la varfuri, imediat dupa spalare, insa pot fi utilizate si pe parul uscat, mai ales daca acesta este rigid, aspru si deshidratat.  

Pe langa toate acestea, mai sunt necesare cateva produse pentru par cret, precum este samponul si masca de par special concepute pentru acest tip de par. Orienteaza-te catre gamele premium, astfel incat sa nu experimentezi efecte adverse, cum ar fi ruperea firelor de par sau deteriorarea acestora. 

In cele din urma, tine cont de toate sfaturile si sugestiile noastre si comanda aceste produse pentru par cret, daca iti doresti o podoaba capilara de invidiat! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *