Noua tendinta in manichiura: Baby Boomer nails

Atunci cand vrei sa fii in pas cu moda, este necesar sa tii cont de toate aspectele care iti alcatuiesc look-urile de zi cu zi. De aceea, pe langa alegerea tinutelor ideale si coafarea parului, conform ultimelor tendinte, este bine sa pui accent si pe felul in care arata manichiura. 

De aceea, alege o manichiura pedichiura in voga, astfel incat sa atragi toate privirile! De aceasta data poti sa te orientezi catre Baby Boomer nails, un trend care a revenit in forta in industria frumusetii.  

Ce este Baby Boomer nails? 

Baby Boomer nails reprezinta o adaptare a manichiurii french clasice. 

Acest tip de unghii au varful alb, la fel ca in cazul french-ului, insa acesta se imbina armonios, printr-un degrade, cu un nude sau un roz pudrat. Prin amestecarea celor doua culori, se obtine un rezultat placut, elegant si frumos, apreciat la scara larga de femeile ce iubesc rafinamentul.  

Astfel, cunoscut si sub denumirea de „French Fade”, Baby Boomer Nails este o idee excelenta, mai ales daca iti doresti sa combini o manichiura clasica cu una moderna. 

De ce sa alegi sa porti acest trend? 

Tendinta Baby Boomer nails exista de ceva vreme, dar aceasta a devenit tot mai populara in ultimul timp. Aceste unghii sunt atat de iubite, datorita aspectului curat.   

Este un model de unghii perfect pentru birou, deoarece este format din culori neutre, calde si liniste, care nu deranjeaza privirea. Cu toate acestea, ele sunt potrivite si pentru timpul liber, cand te pregatesti sa mergi la o petrecere sau atunci cand vrei sa iesi in oras cu cele mai bune prietene. Altfel spus, aceasta este o manichiura versatila, care se adapteaza excelent in orice context.  

Deoarece este o manichiura atat de simpla, aceasta poate completa orice tip de tinuta iti doresti. Prin urmare, indiferent daca vrei sa porti o vestimentatie roz, maro sau neagra, Baby Boomer nails reprezinta alegerea perfecta! 

Asadar, daca vrei sa beneficiezi de o manichiura de acest fel, realizata ca la carte, mergi intr-un salon de infrumusetare, precum este El Studio.  

Variatii ale Baby Boomer nails 

In cazul in care te-ai convins ca vrei o astfel de manichiura, insa, in acelasi timp, doresti sa o personalizezi, poti sa te inspiri din ideile de mai jos.  

  • Nuante diferite: In cazul in care vrei un Baby Boomers diferit, este necesar sa pastrezi nuanta de alb, adaugata in varful unghiilor, dar poti schimba tonul bazei. Poti sa te orientezi catre orice alta culoare iti surade, fiindca alb se potriveste cu toata paleta de culori.  
  • Cristale: Daca vrei unghii stralucitoare, alege sa aplici cateva cristale transparente pe unghiile inelare.  
  • Pictura: Unele femei adora unghiile simple, altele le iubesc pe cele cu modele. Daca faci parte din cea de-a doua categorie, poti picta o floare, de exemplu, pe unghia degetului aratator sau pe inelar.  

In concluzie, Baby Boomers nails sunt o tendinta pe care este recomandat sa o adopti, deoarece emana feminitate si te ajuta sa fii in centrul atentiei. Apeleaza cu incredere la specialistii din domeniul frumusetii! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *