Specialiștii El Studio te învață cum să ai grijă de părul tău

Înainte de a apela la serviciile unui salon de înfrumusețare, gândește-te dacă respecți sau nu câteva reguli de bază. De exemplu, dacă vrei un păr frumos și sănătos, nu este de ajuns o vizită la un salon de coafură. Dacă tu nu ai constant grijă de părul tău, un specialist în înfrumusețare nu poate face minuni. Specialiștii El Studio îți oferă câteva sfaturi în acest sens și, apoi, te așteaptă la unul din saloanele de înfrumusețare El Studio din București, acolo unde, pe lângă cele mai bune servicii de frumusețe, la cele mai bune prețuri, te vei bucura și de consiliere personalizată.

Specialiștii El Studio te învață cum să ai grijă de părul tău

Alimentație echilibrată, hidratare permanentă și mai puțin stres

Sănătatea părului este influențată în mare măsură de alimentele pe care le consumăm. Cum părul este compus din proteine, în proporție de 65%, este crucial să consumi alimente bogate în proteine. Ce trebuie să incluzi în meniul zilnic? Carne de vită, pui sau curcan, somon sau sardine, iaurt sau brânză de vaci, ouă, nuci, fistic sau migdale. Dacă nu reușești să acoperi din alimentație necesarul zilnic de vitamine și nutrienți, apelează la ajutorul unor suplimente, dar nu uita să consulți un medic, este singurul care îți poate spune ce ți se potrivește și ce nu.

Sănătatea părului este influențată în mare măsură de alimentele pe care le consumăm

De asemenea, hidratrea este extrem de importantă pentru întreg organismul, fiind cel mai bun mod de a elimina toxinele și de a normaliza funcțiile organismului. Cum sănătatea părului este influențată de starea generală de sănătate, este crucial să ne hidratăm în permanență. Totodată, dacă vrei un păr frumos și sănătos, trebuie să reduci nivelul de stres, unul dintre principalii inamici ai părului tău. De asemenea, te poți gândi să schimbi și fețele de pernă. Renunță la cele din bumbac și înlocuiește-le cu unele din mătase.

Spală părul cu apă rece, folosește balsam și renunță la clasicul turban

Poate ai auzit, în stânga și în dreapta, că singurul mod în care poți avea un păr frumos și sănătos este să îl speli zilnic. Fals. În realitate, folosirea zilnică a șamponului duce la pierderea părului, prin prisma faptului că, lipsit de aportul uleiurilor naturale, părul se deshidratează și devine fragil. Când îți speli părul, evită, pe cât posibil, apa fierbinte, pentru că aceasta îți face părul uscat și fragil. Folosește apă rece, iar părul tău va fi neted și delicat. Uscarea părului cu ajutorul unui turban realizat dintr-un prosop este, într-adevăr, o metodă comodă, dar una deloc benefică pentru păr. Părul ud este mai fragil și, prin urmare, se poate rupe mai ușor. Folosește cu moderație prosopul și renunță la turban.

Spală părul cu apă rece, folosește balsam și renunță la clasicul turban

La fel de greșită este și perierea excesivă a părului. Desigur, periajul stimulează pielea și eliberează uleiuri naturale, care ajung pe toată lungimea părului. Ar trebui să ai grijă să nu folosești peria pentru păr în exces, mai ales atunci când părul este ud. Periat excesiv, părul se deteriorează rapid. Nu subestima nici importanța balsamului pentru păr. Un balsam de calitate este benefic din mai multe puncte de vedere: înlocuiește lipidele și proteinele, are un efect hidratant, stimulează creșterea părului și îți face părul strălucitor. Și, atunci când e nevoie, nu ezita să porți o pălărie sau o eșarfă, care să îți protejeze părul de praf, mizerie, vânt, ploaie sau soare.

Măști naturale pentru păr și vizite mai dese la salonul de înfrumusețare

Este bine știut faptul că masajul îmbunătățește circulația sanguină. Atunci când vine vorba de masajul scalpului, specialiștii noștri îți recomandă uleiul de cocos. Bogat în vitamine și nutrienți, acesta hrănește pielea și, totodată, acționează ca un balsam natural pentru păr. Nu puține sunt tipurile de măști naturale pentru păr pe care le poți pregăti acasă. Aceste măști au efect hidratant, stimulează creșterea părului, făcându-l neted și mătăsos. De-a lungul timpului, specialiștii noștri ți-au oferit mai multe astfel de rețete. Astăzi, îți mai oferă una. Ingrediente:  agrișe, suc de ceapă, lapte de cocos, miere, lămâie, avocado, ulei de măsline.

Cu cât îți tunzi părul mai des, cu atât acesta va crește mai sănătos

Cu cât îți tunzi părul mai des, cu atât acesta va crește mai sănătos. Dacă nu îl tunzi cu regularitate, vârfurile se vor toci în permanență, fiind uscate și fragile. Desigur, nu trebuie să te tunzi foarte scurt, câțiva centimetri sunt de ajuns. Dacă vrei să ai un păr sănătos, vizitează un salon de înfrumusețare cu regularitate, acolo unde te poți bucura nu doar de cele mai bune servicii de coafură, ci și de consiliere personalizată. Acest lucru se întâmplă în orice salon de înfrumusețare El Studio, pentru că asta înțelegem noi prin servicii complete de înfrumusețare. Vizitează unul dintre saloanele El Studio și convinge-te de una singură de ce suntem specialiști în frumusețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *