Profită de cele mai noi oferte de la El Studio Shop

După cum bine știi, la El Studio nu beneficiezi doar de servicii profesionale, indiferent că e vorba despre coafor, frizerie, masaj, cosmetică, epilare definitivă IPL, manichiură, pedichiură, etc., ci și de produse profesionale. Te poți bucura și tu de aceste produse, indiferent dacă alegi să vizitezi unul din saloanele de înfrumusețare El Studio sau vrei să le cumperi de la El Studio Shop și, beneficiind și de consilierea personalizată oferită de specialiștii noștri, să te îngrijești în intimitatea propriului cămin.

Profită de cele mai noi oferte de la El Studio Shop

În momentul de față, poți achiziționa, la prețuri speciale, produse profesionale Academie. Și, în plus, la achiziționarea unuia dintre produsele Academie prinse în promoția oferită de El Studio, îți oferim și un cadou. Cu alte cuvinte, te poți bucura de o ofertă la fel de specială ca tine. Cum stocul este unul limitat, ar trebui să nu stai prea mult pe gânduri și să comanzi online, de la El Studio Shop, produsele de înfrumusețare pe care ți le dorești.

Uleiuri profesionale Academie, la ofertă

Astfel, poți alege un Ulei Booster Anti Age, un produs care netezește liniile fine și redefinește trăsăturile, în compoziția căruia se regăsesc: concentrat din floare nemuritoare de Corsica, ulei esențial din Iris Absolute, viță de vie roșie din Valea Loarei (Franța)și extracte de germeni. Sau poți profita de oferta la Uleiul Booster de Hidratare, un produs pentru toate tipurile de ten, realizat pe bază de cimbru verde de Corsica, ulei de trandafiri din Provence, zmeură de Auvergne și extract de piersici franțuzești.

Uleiuri profesionale Academie, la ofertă

Uleiul Booster Anti Imperfecțiuni de la Academie este, la rândul lui, la ofertă. Acest produs, ideal pentru tenul gras, fiind eficient în tratarea imperfecțiunilor tenului, este realizat din uleiuri esențiale de rozmarin și ienupăr  și extracte din panseluțe sălbatice din Auvergne și mentă din Alpi. De asemenea, El Studio Shop propune prețuri speciale la Uleiul Booster Anti Roșeață, în compoziția căruia intră uleiuri esențiale de mușețel și chiparos și extracte din castane și gălbenele. Acest produs favorizează microcirculația cutanată, ameliorând senzația de disconfort.

Oferte speciale și la cremele Academie

Nu doar uleiurile Academie pot fi achiziționate la prețuri speciale, ci și cremele. Astfel, în oferta El Studio Shop se regăsește Crema Hydraprotectoare, ideală pentru tenul normal. Realizată din ceară esențială din narcise de Auvergne și extract din pepene franțuzesc, această cremă protejează pielea împotriva efectelor negative ale mediului înconjurător. Crema Nourissante, care hrănește pielea și ajută la refacerea barierei cutanate, intră și ea în oferta noastră. În compoziția acestui produs, intră ceară esențială din mimoză de Provence, ulei și unt din prune de Gascony.

Oferte speciale și la cremele Academie

Crema exfoliantă Academie, potrivită pentru toate tipurile de ten, este realizată din uleiuri esențiale de cimbru și pulbere de coajă de migdale și ajută la indepărtarea celulelor moarte, la eliminarea impurităților și la curățarea tenului mat. Gelul Anti Strălucire Academie, ideal pentru tenul gras, este realizat din ulei esențial de lavandă și extracte din cimbru și poate fi achiziționat, la rândul lui, la un preț special, doar de la El Studio Shop.

Cadou la produsele din oferta specială El Studio Shop

La achiziționarea unuia dintre produsele prezentate mai sus, El Studio Shop îți oferă și un cadou special. Despre ce este vorba? Un Demachiant de Ochi Academie. Ideal pentru toate tipurile de ten, acest gel este realizat din apă de albăstrele și extract din gențiană galbenă din Alpi și facilitează îndepărtarea machiajului, chiar și în cazul mascarei rezistente la apă, fără a lăsa în urmă o peliculă grasă.

Cadou la produsele din oferta specială El Studio Shop

Vizitează magazinul online El Studio, studiază cu atenție oferta specială pregătită pentru tine, alege produsele de înfrumusețare pe care le dorești și, apoi, lansează comanda. Poți comanda produsele și telefonic, la numărul 0737.635.279. Produsele îți vor fi livrate în cel mult 7 zile lucrătoare sau, la alegerea ta, pot fi ridicate dintr-unul din saloanele de înfrumusețare El Studio. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, transportul este gratuit. Mai multe detalii, pe site-ul El Studio Shop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *