Se poartă unghiile nude cu sclipici. Alege manichiura nude cu sclipici

Manichiura perfectă este, întotdeauna, cea care respectă tendințele. Este important să ai în vedere tot ce este nou în materie de unghii și să profiți la maxim de culorile recomandate. În cele ce urmează vei afla totul despre manichiura sfârșitului de an 2019, despre tendințele acestei ierni și despre vedeta sezonului în materie de unghii.

Unghiile nude, vedetele acestei ierni

Dacă te gandeai că unghiile nude nu mai sunt la modă sau că sunt prea simple pentru un eveniment deosebit, trebuie să-ți schimbi părerea. Conform specialiștilor, unghiile nude sunt vedetele acestei ierni, când accentul se pune pe simplitate și naturalețe. Indiferent de forma unghiile, mizează pe natural și pe nuanțe nude. Dacă le accesorizezi și cu sclipici, vei obține manichiura perfectă.

Dacă îți dorești o manichiură cât mai aproapiată de natural, unghiile nude cu sclipici sunt exact ceea ce-ți dorești. Sclipiciul, indiferent de manichiura pe care obișnuiești s-o porți, este elementul care aduce valoare, când te pregătești pentru un eveniment deosebit, pentru o cină romantică sau de afaceri. Oja nude și sclipiciul, aplicate pe o manichiură french, reprezintă formula perfectă, dacă vrei să fii în tendințe și cât mai aproape de naturalul unghiilor.

Ojele cu sclipici, în alte nuanțe decât cele nude

Ca să poți urma tendințele referitoare la folosirea sclipiciului în manichiura de zi cu zi și să aduci diversitate manichiurii tale, poți folosi, cu încredere, și alte nuanțe de oje cu sclipici. Dacă îți place roșul, cu siguranță urmezi tendințele acestei ierni optând pentru o ojă roșie cu sclipici. Această variantă este cea câștigătoare pentru petrecerea de Crăciun sau Revelion.

Profesioniștii salonului de manichiură El Studio te ajută să urmezi tendințele și să obții manichiura nude perfectă

Profesioniștii El Studio îți oferă servicii de manichiură și pedichiură pentru o imagine perfectă. Pentru unghii lungi sau scurte, french sau colorate, în combinații îndrăznețe sau simple, vino la salonul de manichiură și pedichiură El Studio și alege ce ți se potrivește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *