Se poartă simplitatea! Coafuri simple pentru păr mediu

tipuri de coafuri pentru par mediu

Cine nu visează la o tunsoare care să nu necesite ore de aranjare? Cine nu și-ar dori o coafură simplă, dar de efect? În cele ce urmează vei descoperi câteva trucuri care te vor ajuta să obții coafuri simple pentru par mediu, atât pentru orele petrecute la birou, cât și pentru evenimentele deosebite din viața ta.

Trucuri coafuri par mediu

Ai ales varianta părului mediu tocmai pentru a economisi timp prețios când vine vorba de aranjare? Perfect! Există câteva trucuri cu care sperăm să te ajutăm în aranjarea părului mediu:

  1. Tapează-l ușor înainte de a-l aranja – părul tapat oferă volum și lejeritate în aranjare. Tehnica este una simplă, durează câteva minute și, cu ajutorul ei, obții coafuri de efect pentru părul mediu;
  2. Nu aplica fixativ înainte de a-l aranja. Fixativul se aplică abia după ce părul a fost complet aranjat, pentru definitivare și menținere. Fixativul, aplicat înainte de aranjarea părului, îl întărește și-l face greu de manevrat;
  3. Nu aranja părul în grabă, indiferent de lungimea lui. Este important ca, înainte de a da start procesului de aranjare, să-ți stabilești obiectivul, tipul coafurii dorite. Rezultatul dorit va apărea mult mai repede.

Cele mai simple coafuri pentru păr mediu

Aproape întotdeauna coafurile simple pentru păr mediu sunt mai de efect decât cele complicate. Mai ales dacă sunt realizate cu răbdare și cu ajutorul produselor de styling potrivite.

Iată care sunt cele mai simple coafuri pentru păr mediu, pe care le poți face în mai puțin de 5 minute:

  • Cocul romantic

Această coafură poate fi o alegere înțeleaptă și când vine vorba de evenimentele deosebite din viața ta. Ușor de realizat, cocul romantic rămâne și în preferințele persoanelor cu păr mediu, fiind ușor de realizat, dacă dispui de accesoriile potrivite. Tapeaza ușor părul, ca să ai volum în partea superioară a capului. Prinde părul, cât mai sus, cu un elastic de păr obișnuit. Pune agrafe dacă acestea sunt necesare. Folosește accesoriul pentru coc și coafura este gata!

  • Cocul messy

Cocul messy este cea mai simplă coafură pentru păr mediu. Este preferata persoanelor grăbite și ocupate, care nu au timp de pierdut. Îl poți realiza în câteva secunde și te poți bucura de o coafură simplă, dar elegantă și plăcută vizual.

  • Coafură coadă de cal

Coafura coadă de cal pentru păr mediu este cea mai simplă și inspirată alegere! Se potrivește perfect zilelor de weekend sau zilelor aglomerate din timpul săptămânii. Poate fi cea mai bună opțiune pentru orele petrecute la sala sau în oraș, cu prietenii. Indiferent de eveniment sau situație, coafura coadă de cal te salvează!

Vino la El Studio pentru inspirație!

Dacă vrei și mai multă inspirație pentru coafuri păr mediu, specialiștii saloanelor El Studio îți stau la dispoziție, cu sfaturi, recomandări, idei de coafuri în funcție de forma feței, tunsori care să te avantajeze, coafuri pentru evenimentele speciale din viața ta, culori de păr în tendințe, etc. Pentru toate dorințele tale, există El Studio!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *