Află cum te caracterizează culoarea de păr aleasă

culori de păr femei

De-a lungul vieții, apelăm la diferite culori ale părului și tipuri de coafuri pentru a face schimbări de look periodice și a fi în permanență în pas cu modă. Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm în vederea alegerii culorii de păr care să ne reprezinte și să se potrivească atât personalității noastre, cât și look-ului pe care îl abordăm?

Ce știm despre culorile de păr?

Există o mulțime de nuanțe de păr la care putem apela, dar și la fel de multe moduri de a aplica culorile de păr alese. Vopsirea părului poate fi făcută în totalitate, parțial, pe șuvițe etc. În ziua de azi, culoarea părului nu se mai rezumă doar la cele 3 mari categorii: blond, brunet și roșcat, deoarece atât paleta de culori, cât și tehnicile folosite s-au diversificat și au atins un cu totul alt nivel. Dar ce spune această alegere despre noi?

Despre brunete

Atunci când vine vorba despre brunete sau șatene, putem spune că este poate cea mai comună alegere în rândul femeilor care se vopsesc, dar și în rândul celor care aleg să își păstreze culoarea naturală, fiind cel mai des întâlnite în lume. Indiferent dacă vorbim despre negru mat, negru cu reflexii sau derivațiile satenului. Negrul a fost întotdeauna o culoare a eleganței, a rafinamentului și astfel, persoanele care aleg vopsirea părului în aceste tente vor avea un strop de eleganță în plus.

O alegere îndrăzneată

O nuanța de păr intermediară între negru și blond este roșcatul. Persoanele înzestrate cu această culoare de la mamă natură sunt foarte rar întâlnite, deci, astfel, putem spune că aceste persoane sunt unice prin înfățișarea lor atipică. Mai putem asocia această culoare a părului cu pasiune, iubire, lipsă de inhibiții.

Puritatea întruchipată

Blondul este și va fi o întruchipare a purității, a delicateții. Foarte mulți copii se nasc cu această culoare de păr și, pe parcurs, culoarea părului se închide. În ultimii ani, părul blond a devenit foarte popular și tot mai multe femei aleg această culoarea sub diferite forme: colorarea întregului păr, șuvițe, ombre, balayage etc.

De a lungul vieții putem avea toate culorile părului posibile, însă este important să le asortăm look-ului și personalității noastre. Dacă vrei să afli ce ți se potiveste și cum să te vopsești, contactează o echipă de profesioniști. Oricare dintre cele 9 saloane de coafură El Studio îți stau la dispoziție. Fă-ți o programare acum și dă un plus de stil look-ului tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *