Tendințele 2019 în materie de coafuri pentru păr mediu

tipuri de coafuri pentru par mediu

Te-ai tuns de curând și nu știi cum să îți aranjezi părul sau ce coafuri pentru păr mediu să alegi pentru a ți se potrivi? Indiferent dacă ai fața rotundă, ovală sau pătrată, ai o grămadă de variante dintre care să alegi pentru a obține un look impecabil, dar mai ales în tendințele anului 2019. Iată care sunt sfaturile specialiștilor!

Coafuri pentru păr mediu de tip bob

Bob-ul este acel tip de tunosare care, indiferent de lungimea părului, nu se va demoda niciodată. Este o coafură simplă, dar de efect. Încă de câțiva ani, aceasta a ajuns în topul preferințelor doamnelor din toată lumea. Cool și în ultimele tendințe, tunsoarea pentru păr mediu de tip bob este și foarte ușor de întreținut. Deși numele său este unul general, există mai multe tipuri: asimetric, dinamic, în scări.

O tunsoare îndrăzneată

Atunci când simți că ai nevoie de o schimbare, soluția ideală este să faci o ajustare a look-ului, abordând o coafură îndrăzneață. La nivel mondial, marii haistylisti anticipează care vor fi trendurile pentru 2019 în materie de coafuri și astfel, lăsându-te pe mână lor, vei obține o versiunea de-a ta mai modernă, mai feminină și mai elegantă.

Cărare pe mijloc și breton

Dă un plus de valoare oricărei frizuri cu un breton stylish și cu niște șuvițe sau alege o culoare îndrăzneață care să te scoată din anonimat. Îți poți purta părul drept sau cu bucle și nu uita nici de accesoriile de păr: clame, bentițe etc. De asemenea, poți opta și pentru diferite împletituri pentru părul mediu: pe tot părul, pe jumătate de păr, tip bentiță, două codițe etc.

Indiferent ce tip de coafură pentru păr mediu alegi, asigură-te că te lași pe mâna unei echipe de experți care să îți pună în valoare trăsăturile și care să țină cont de fiecare detaliu pentru a obține exact ceea ce-ți dorești. El Studio îți pune la dispoziție 9 locații inedite și 9 echipe pe măsură cu care să colaborezi pentru a obține cea mai bună variantă a ta și pentru a fi în tendințele anului 2019! Alege unul dintre saloanele El Studio și fă-ți o programare acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *