Se mai poartă tunsoarea bob în 2019? Aflăm chiar de la profesioniștii în îngrijirea părului!

Indiferent de tunsorile pe care le experimentăm de-a lungul vieții, îngrijirea părului rămâne esențială. Igiena părului determina aspectul coafurii. De aceea, chiar dacă abordăm o tunsoare în tendințe, este posibil ca aceasta să nu arate ca la carte pe un par uscat, deteriorat sau supus unor tratamente excesive.

Ne dorim să urmăm tendințele și să experimentăm acele tunsori care se poartă, însă nu trebuie să uităm că îngrijirea părului reprezintă soluția pentru un par sănătos și frumos.

Revenind la tunsorile anului 2019, tunsoarea bob este încă în tendințe! Conform profesioniștilor în îngrijirea părului și styling, tunsoarea bob este coafura perfectă a verii 2019.

Tunsori bob 2019: stilate, ușor de purtat și de coafat

Profesioniștii în îngrijirea părului și styling pun accent pe ușurință în aranjarea zilnică a părului. Astfel că, în 2019 mizează pe tunsorile bob cu breton, tunsorile bob asimetrice, tunsorile bob în scări și tunsorile bob filate.

De asemenea, se pune accent pe look-ul șic, deloc banal, elegant și ușor de purtat. Avantajul tunsorilor bob constă și în faptul că se potrivesc oricărei fizionomii și oricărei categorii de vârstă.

Tunsoarea bob a plecat din frizeriile cochete ale Parisului, fiind, astăzi, preferata vedetelor, din următorul considerent: reprezintă o modalitate practică pentru a avea, în orice moment al zilei, o coafură stilată, aranjată, cu efort minim de îngrijire și styling.

Profesioniștii El Studio recomandă următoarele tunsori bob în 2019:

  • Tunsori bob asimetric

Bob-ul asimetric aduce eleganță, indiferent de lungimea pentru care se optează. Imaginația hair stylistului este răspunzătoare de reușita unei tunsori bob asimetrice. Mai lung într-o parte, ușor franjurat, cu sau fără breton, bobul asimetric se potrivește atât părului mediu, cât și celui mai scurt sau mai lung.

  • Tunsori bob cu breton

tunsoare bob cu breton

Bretonul este misterios, poate acoperi anumite defecte și oferă mai multe posibilități de styling. Bretonul se potrivește perfect unei tunsori bob pentru păr lung, oferind un look copilăresc și îngrijit. Se spune că bretonul are aceeași importanță ca și machiajul. Integrat într-o tunsoare bob în tendințe, bretonul îndulcește trăsăturile.

  • Tunsori bob carre

Bob-ul carre este ideal pe părul scurt, asigurând eleganța la care orice femeie visează. Tunsoarea bob-carre asigură volum, fiind potrivită pentru firul de păr subțire.

Profesioniștii El Studio au atuurile necesare în materie de hairstyling și îngrijirea părului

Urmăm tendințele și oferim servicii profesionale de coafor în București, pentru o experiență completă (tuns, coafat pentru evenimente speciale, vopsit, styling, tratamente revoluționare pentru păr, tunsori în tendințe, etc.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *