Sfaturi de urmat în îngrijirea corectă a tenului uscat

tratament acnee microdermoabraziune

Există foarte multe persoane care se confruntă cu problemele generate de tenul uscat. Printre caracteristicile tenului uscat se regăsesc: textura delicată și fragilă, ridurile proeminente, aspectul de exfoliere, îmbătrânirea prematură, senzația de uscăciune, etc. Tenul uscat este cauzat de glandele sebacee care nu produc suficientă grăsime pentru a menține pielea hidratată. Tenul uscat este de două feluri: ten alipic (lipsa de sebum) și ten deshidratat (lipsa de apă).

Îngrijirea tenului uscat. Sfaturi de urmat pentru o îngrijire corectă

Tenul uscat necesită o îngrijire corespunzătoare, utilizând produse cosmetice destinate acestui tip de ten. Sunt recomandate creme de față puternic hidratante, ce au în compoziție alfa-hidroxi acizi (sau AHA). AHA sunt derivați din lapte, fructe și trestie de zahăr; aceștia exfoliază ușor straturile uscate ale tegumentului și hidratează noile straturi descoperite.

ingrijirea tenului uscat

Acizii AHA, împreună cu Vitamina C, au rol esențial în hidratarea tenului uscat, fiind principalii compuși pe care ar trebui să-i conțină produsele cosmetice destinate îngrijirii tenului uscat.

Pentru o îngrijire optimă a tenului uscat, folosiți loțiuni și creme pe baza de mușețel sau tei. Aceste plante au un rol esențial în îngrijirea tenului uscat, dacă sunt folosite pentru o perioadă lungă de timp. Puteți apela, de asemenea, la sfaturile de îngrijire a tenului uscat la domiciliu. În acest sens, spălați fața, de două ori pe zi, cu ceai de mușețel și tei. După o jumătate de oră, aplicați o cremă hidratantă, destinată tenului uscat și deshidratat.

Îngrijirea tenului uscat la salon. Apelează, întotdeauna, la profesionișți!

Îngrijirea tenului acasă funcționează perfect dacă, în paralel, este urmat și un tratament cosmetic în salon. Specialiștii în îngrijirea tenului uscat au experiența necesară pentru a te îndruma către acele tratamente care funcționează cu adevărat. Mai mult decât atât, specialiștii în îngrijirea tenului uscat sunt la curent cu tot ce este nou în domeniu, punându-ți la dispoziție tratamente revoluționare, cu rezultate rapide.

Deși există produse cosmetice pentru îngrijirea tenului uscat ce pot fi utilizate la scară largă, există situații când tenul nu răspunde la tratament. Acesta este rolul profesioniștilor: să stabilească ce produse cosmetice răspund tipului tău de ten, ce tratamente să folosească pentru a-ți rezolva problemele, cum să îmbine produsele cosmetice, astfel încât să te bucuri de rezultate rapide.

Profesioniștii El Studio te sfătuiesc și îți oferă tratamentele necesare îngrijirii tenului uscat

Tenul uscat este un ten cu deficit de lipide. Pentru că tenul uscat implică o îngrijire atentă, profesioniștii El Studio îți pun la dispoziție experiența lor și produse cosmetice profesionale. Pe lângă procedurile de curățare profundă a tenului, profesioniștii El Studio recomandă tratamente cosmetice de hidratare, anti-aging și de întinerire a aspectului pielii. Spune adio problemelor generate de tenul uscat, deshidratat și lipsit de strălucire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *