Par subtire? Cumpara un KIT NIOXIN si primesti CADOU un alt kit sau produs NIOXIN la alegere

Iti faci griji in privinta parului tau subtire? Daca da, trage cu ochiul la ce anume iti subtiaza parul pentru a determina cauza si remediile problemei tale.

Este bine cunoscut faptul ca subtierea parului este o problema care afecteaza atat barbatii cat si femeile si este o amenintare importanta, pentru ca poate duce la chelire, permanenta sau temporara. Alopecia este o conditie medicala care duce la chelire si care in anumite cazuri poate fi tratata. Subtierea parului poate fi provocata de o multitudine de factori precum stresul, nivelul hormonal, deficienta de vitamine, probleme ale pielii, deficiente de fier si zinc, tratamente ale parului cu produe chimicale dure, etc.

Acesti factori te pot ajuta sa intelegi cauzele si remediile pentru problema ta, pentru a nu ajunge la lucruri mai complicate precum chelia. Daca Alopecia nu este cauzata de subtierea parului sau pierderea acestuia, poti lua alti factori in considerare precum:

– un dezechilibru hormonal iti poate afecta parul si poate fi produs de o varietate de factori precum: sarcina, menopauza, glanda tiroida, etc; a apela la un medic te poate ajuta sa determini cauza pierderii parului si remediile pentru a restaura echilibrul pentru organismul tau, deci procesul de subtiere a parului

– deficienta de vitamine, precum A,B,zinc, fier pot duce la subtierea parului, precum si la pierderea acestuia si problema poate fi usor rezolvata doar apeland la o dieta sanatoasa si diversificata, precum si suplimete de vitamine daca este necesar. Apa ajuta la transportul vitaminelor si nutrientilor la destinatie, asa ca nu uita de acest aspect important, consumul de apa

– chimicalele dure din tratamentele de par iti pot afecta sanatatea, mai ales daca sunt folosite inadecvat sau prea des; acest lucru iti poate afecta sanatatea parului serios, producand subtierea acestuia, precum si ruperea sau pierderea sa; daunele produse sunt greu de reparat, dar pot fi inversate daca ai o grija corespunzatoare pentru parul tau

– sunt o varietate de produse care sunt speciale pentru parul subtire sau pierderea acestuia, tratamente care pot fi luate pe cale orala sau aplicate ca lotiune topica; aceste produse au menirea sa blocheze hormonul care este responsabil pentru aceasta pierdere a parului

Stiati ca 50% dintre clientii care vin intr-un salon, femei sau barbati, se confrunta cu problema subtierii si caderii parului?

Nioxin Kit este un sistem de ingrijire in 3 pasi ce curata, optimizeaza si trateaza scalpul si parul. Pentru un scalp curat, sanatos si un par cu aspect vizibil mai des.

 

La achizitia unui Kit Nioxin primesti cadou un alt produs Nioxin la alegere, de valoare egala sau mai mica decat valoarea produsului cumparat.

Specificati la rubrica Observatii combinatia dorita. Colegii nostrii va vor suna pentru a clarifica toate detaliile comenzii dumneavoastra.

_vyr_590kit-nioxin

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *