Manichiura burgundy se impune

In sezonul rece, stingem treptat culorile efervescente ale tinutelor varatice cu nuante terne, inchise sau pamantii asociate toamnei. Nu lasa insa plictiseala si vremea mohorata sa iti cuprinda garderoba si stilul personal! 

Culoarea burgundy se impune, din nou, in anotimpurile reci, cu a ei pasiune, vitalitate si energie ce alunga orice urma de monotonie din tinutele tale.

burgundy! Nu a existat casa de moda sau festival de fashion care sa nu promoveze aceasta nuanta superba, aflata la granita dintre rosu si maro, cu accente stralucitoare, mate sau sofisticate. Se potriveste aproape oricarui ten, culoare de par sau de ochi, deci nu va fi o problema pentru nimeni sa o poarte. Nu este o nuanta deranjanta sau prea puternica, deci o puteti purta din cap pana-n picioare!

De aceea, dacă îți dorești o manichiură fantezie, vino si alege o manichiura profesionala în această nuanță. Mai mult decat atât, pentru un efect cu adevărat spectaculos, ce va intoarce capete, poți opta pentru un model gold ori silver.

Serviciu realizat în Saloanele El Studio Timpuri Noi. Preț serviciu: 22 de lei.

12141072_909967102401906_6991133130925055756_o

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *