OPI Hawaii- vitalitate și dinamism

La orizont o întrepătrundere de culori: un verde superb, uniform, care seamănă bine cu o pătură moale în care îți vine să te învelești, sau, de ce nu, o întindere albastră: de la un tucoaz la un albastru profund treci prin toata gama de nuanțe. Apoi, dacă ridici puțin privirea observi albastrul deschis, pur și nesfârșit, iar sus de tot, un glob auriu – portocaliu ce strălucește impozant, ca un rege, peste toate aceste minunate culori.

Ce să fie cu această paleta de culori?

Deși pare concediul perfect într-o insula din exotică, e vorba despre noua colecție OPI HAWAII care va aduce vara pe unghiile voastre.

Culorile colecției emană vitalitate, dinamism şi sunt pline de atitudine. Fie că alegi tonuri intense de ciclam, orange sau optezi pentru cele puțin mai inchise (violet, verde), important este ca acestea sa aiba textura stra­lu­ci­toa­re, oferita întotdeauna de oja OPI. Lacurile de unghii naturale nu se demodează niciodată și sunt o alegere ideală, în orice context de aceea puteti găsi nuantele nude și în colecția OPI HAWAII.

De astăzi puteți cumpara orice oja din colecția OPI HAWAII pe shop.el-studio.ro la numai 33 Lei pentru o manichiura perfecta!

1966195_793021207429830_3280217262459376254_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *